WImbledon: Θρίαμβος Τζόκοβιτς επί του Σίνερ και 35ος τελικός σε Grand Slam!

WImbledon: Θρίαμβος Τζόκοβιτς επί του Σίνερ και 35ος τελικός σε Grand Slam!

O Νόβακ Τζόκοβιτς κέρδισε με 3-0 τον Σίνερ και πλέον βάζει πλώρη για το 8ο Wimbledon και 24ο grand slam της καριέρας του

27434854
O…. κυνηγός των ρεκόρ, Νόβακ Τζόκοβιτς δεν σταματά πουθενά και την Κυριακή (16/7) θα προσπαθήσει να ισοφαρίσει ένα ακόμη.

Μετά την σημερινή του επικράτηση επί του Γιάνικ Σίνερ με 3-0 σετ (6-3, 6-4, 7-6) στον πρώτο ημιτελικό του Wimbledon, την Κυριακή θα πάει να ισοφαρίσει το απόλυτο ρεκόρ του Ρότζερ Φέντερερ με 8 τίτλους στο τουρνουά.



Κλείσιμο
Παράλληλα, θα φτάσει ο ίδιος τους 24, ισοφαρίζοντας το απόλυτο ρεκόρ σε άνδρες και γυναίκες (Μάργκαρετ Κορτ). 

Επίσης σήμερα έγινε ο πρώτος, σε άνδρες και γυναίκες, στην λίστα με τους περισσότερους τελικούς, φτάνοντας τους 35, ξεπερνώντας την Κρις Εβερτ (34).



Κι όλα αυτά 1.5 χρόνο μετά την απίθανη περιπέτεια του στο Australian Open που λίγο έλειψα να τινάξει την καριέρα του στον αέρα.

O Νόλε κυριάρχησε απόλυτα στο πρώτο σετ. Με εξαίρεση το πρώτο game που δυσκολεύτηκε να κλείσει, έσβησε και τα τρία break point που είχε ο Σίνερ, ενώ εκμεταλλεύτηκε το μοναδικό δικό του στην αρχή του σετ, όταν και προηγήθηκε με 3-0. Κράτησε το σερβίς του ως το τέλος και με 6-3 μετά από 40 λεπτά, έκανε το πρώτο βήμα για τον 35o του τελικό σε grand slam.

Στο δεύτερο σετ ο Σέρβος έφτασε σε τριπλό break point στο 1-1 (0-40) και στην τρίτη ευκαιρία του το πέτυχε από λάθος του Ιταλού. Αφού επιβίωσε από break point του Σίνερ αμέσως μετά έφτασε ο ίδιος σε διπλό break point, που επίσης δεν εκμεταλλεύτηκε. Τελικά αφού κράτησε το σερβίς του, με 6-4 κατέκτησε και το δεύτερο σετ.



Στο τρίτο σετ για άλλη μία φορά έφτασε σε τριπλό break point στο 1-1, όμως αυτή τη φορά ο Σίνερ τα έσβησε και κράτησε το προβάδισμα (2-1). Αμφότεροι κράτησαν το σερβίς τους ως το 5-4 του Σίνερ, με τον Ιταλό να φτάνει σε διπλό set point στο σερβίς του Τζόκοβιτς, από αβίαστο λάθος του Σέρβου. Στην δεύτερη ευκαιρία ο Ιταλός έκανε ένα λάθος στη διαγώνιο κι αντί να τελειώσει το σετ, έδωσε την ευκαιρία στον Νόλε να ανασυνταχθεί (5-5). Το σετ οδηγήθηκε στο tie break τελικά, με τον Νόλε να το κατακτά με 7-4.


Πηγή:www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Από εισρόφηση πέθανε η 16χρονη στη Χαλκιδική, δείχνει η ιατροδικαστική έκθεση

Στους 84 βαθμούς έφτασε η θερμοκρασία πάνω στα αυτοκίνητα - Δείτε φωτογραφίες από θερμική κάμερα

Σκάνδαλο στην Κομισιόν: Έβαλαν Αμερικανίδα και πρώην σύμβουλο της Apple και της Amazon, επικεφαλής για τον Ανταγωνισμό!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης