Εξαιρετική εμφάνιση και ένα άξιο χρυσό μετάλλιο για την πρωταθλήτρια της ξιφασκίας, Δώρα Γκουντούρα.
Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έκανε φοβερή πορεία στο Γκραν Πρι σπάθης γυναικών της Σεούλ και κατάφερε να φτάσει στον τελικό, αφού άφησε εκτός το Νο1 του κόσμου. Στον τελικό αντιμετώπισε τη Γαλλίζα Σάρα Μπαλζέρ και, μετά από ανατροπή αφού βρισκόταν πίσω στο σκορ, κατάφερε να επικρατήσει με σκορ 11-15 και να κατακτήσει ένα ακόμη μετάλλιο αλλά αυτή τη φορά...χρυσό!
Η αθλήτρια της Team Future της Bwin πήρε πολύτιμους πόντους για το Ολυμπιακό ράνκινγκ ενώ μετά τη νίκη της ξέσπασε σε κλάματα. Μάλιστα, αυτό είναι το πρώτο χρυσό μετάλλιό της σε μεγάλη διοργάνωση, το 4ο συνεχόμενο μετάλλιο που κατακτά η Ελληνίδα σε διεθνείς διοργανώσεις (τρία σε Παγκόσμια κύπελλα και ένα σε Γκραν Πρι) ενώ είναι συνολικά το ένατο μετάλλιό της από μεγάλη διοργάνωση.
Θυμίζουμε πως πρόκειται για τον πρώτο αγώνα σπάθης εντός της περιόδου Ολυμπιακής πρόκρισης που ξεκίνησε στις 3 Απριλίου και θα ολοκληρωθεί την 1η Απριλίου του 2024.
Η πρωτοβουλία του WHEN και της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας περνά στην επόμενη φάση της, προσφέροντας τρίμηνη εξατομικευμένη καθοδήγηση σε 20 γυναίκες επιχειρηματίες του κλάδου HORECA.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Το διήμερο της διοργάνωσης περιλαμβάνει τον 2ο διεθνή αγώνα ποδηλασίας UCI Gran Fondo Loutraki Greece, ποδηλατική Expo, pasta party, τεχνικές παρουσιάσεις και μια μεγάλη γιορτή στην τελετή απονομής των μεταλλίων, με την υπογραφή του Kyvernitis Sports & Events