Η κωμωδία για τον τελικό του Κυπέλλου συνεχίζεται - Το πρωί η ΕΠΟ ανακοίνωσε Πανθεσσαλικό, το βράδυ ψάχνει νέο γήπεδο

Η κωμωδία για τον τελικό του Κυπέλλου συνεχίζεται - Το πρωί η ΕΠΟ ανακοίνωσε Πανθεσσαλικό, το βράδυ ψάχνει νέο γήπεδο

Μετά τη θέση της Επιτροπής του Πανθεσσαλικού, αποφασίστηκε ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας να μην γίνει στον Βόλο και πλέον η ΕΠΟ ψάχνει άλλο γήπεδο

πα
Πριν από λίγες ώρες η ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος στο ποδόσφαιρο θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό του Βόλου στις 24/5!

«Ο Τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet 2022-2023 θα διεξαχθεί την Τετάρτη 24 Μάϊου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου, με προτεινόμενη ώρα έναρξης 20:30. Οι όροι διεξαγωγής θα καθοριστούν τις επόμενες ημέρες σε συνεργασία με την Αστυνομία, η οποία είναι και η μόνη αρμόδια για την τήρηση της τάξης.

Η ΕΠΟ ως διοργανώτρια του Τελικού του Κυπέλλου, θα συνεργαστεί με τους δύο φιναλίστ και την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας και από κοινού θα ληφθούν οι όποιες αποφάσεις με γνώμονα την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα και την αναβάθμιση του θεσμού» ανέφερε η ανακοίνωση της ΕΠΟ. 

Λίγες ώρες αργότερα η ομοσπονδία ψάχνει γήπεδο στην Ελλάδα για να φιλοξενήσει τον αγώνα του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ αφού τόσο οι ομάδες όσο και η ομοσπονδία θέλουν να έχει φιλάθλους στις εξέδρες ενώ ο Βόλος επέτρεπε μόνο 400 προσκλήσεις στο Πανθεσσαλικό!

Μετά λοιπόν την ανακοίνωση από την Επιτροπή του Πανθεσσαλικού, η ΕΠΟ ψάχνει για νέο γήπεδο! 

«Σχετικά με τη χυδαία ανακοίνωση της επιτροπής διαχείρισης του Πανθεσσαλικού την οποία αφήνουμε στην κρίση των φιλάθλων από την ΕΠΟ τονίζεται το εξής: Η ομοσπονδία ήταν έτοιμη για αυτή την παλινωδία για αυτό και τις προσεχείς μέρες θα ανακοινώσει τις αποφάσεις της σχετικά με τη διεξαγωγή του Κυπέλλου Ελλάδας» ανέφεραν από την ΕΠΟ. 

Θυμίζουμε ότι ο πρόεδρος της ΕΠΟ Τάκης Μπαλτάκος κατά καιρούς έχει δηλώσει πως ο τελικός θα μπορούσε να γίνει στις ΗΠΑ, στην Αυστραλία, στην Αγγλία, στην Κύπρο, στο ΟΑΚΑ...

Τελικά αποφάσισε η ΕΠΟ για Πανθεσσαλικό αλλά ούτε εκεί θα διεξαχθεί αφού τόσο ο δήμος όσο και η αστυνομία θέλουν αγώνα με 400 θεατές στις εξέδρες. 

Μένει να δούμε εάν ο τελικός θα διεξαχθεί στις 24/5 και ποια θα είναι η έδρα του. 



Ειδήσεις σήμερα:

Εκλογές 2023: Διαφωνία για το debate - Ένα θέλουν όλα τα κόμματα, μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ ζητάει δύο

Ερντογάν: Ολιγόωρη αναβολή για on line εμφάνιση του Τούρκου προέδρου

Δίκη Άλκη: «Μακάρι να ήμουν εγώ στη θέση του» - Η ομολογία του 21χρονου για τη δολοφονία του Άλκη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης