Η Σαουθάμπτον ψάχνει και πάλι για προπονητή

Η Σαουθάμπτον ψάχνει και πάλι για προπονητή

Οι «Άγιοι« ψάνουν τον τρίτο τους προπονητή μέσα στη σεζόν καθώς απέλυσαν και τον Νέιθαν Τζόουνς

26447395
Η ένατη (9η) απόλυση προπονητή σε ομάδα της Premier League στην τρέχουσα σεζόν είναι γεγονός με την Σαουθάμπτον να λύνει την συνεργασία της με τον Νέιθαν Τζόουνς.

Οι «Άγιοι» υπό τις οδηγίες του Ουαλού τεχνικού νίκησαν μόνο σε ένα παιχνίδι της Πρέμιερ Λιγκ κατά τη διάρκεια της τρίμηνης θητείας του, με τον Τζόουνς (που είχε φύγει από τη Λούτον) να διαδέχεται τον τον περασμένο Νοέμβριο τον Ραλφ Χάσενχουτλ.

Παρόλο που επί των ημερών του η Σαουθάμπτον έφτασε στον πέμπτο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας και στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ, ο σύλλογος δεν κατάφερε να βγει από τη ζώνη του υποβιβασμού στο πρωτάθλημα και παραμένει στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Στα τελευταία οκτώ παιχνίδια πρωταθλήματος, η μοναδική νίκη της Σαουθάμπτον ήρθε απέναντι σε μια ανάλογα ταλαιπωρημένη Έβερτον, τον περασμένο μήνα.

Το τελευταίο παιχνίδι του Τζόουνς ήταν η χθεσινή εντός έδρας ήττα (1-2) από τη Γουλβς, παρότι οι «Άγιοι» όχι μόνο προηγήθηκαν αλλά και από το 27ο λεπτό έπαιζαν με παίκτη περισσότερο μετά την αποβολή του Μάριο Λεμίνα των «Λύκων».

Η Σαουθάμπτον έχει 15 βαθμούς σε 22 παιχνίδια και βρίσκεται τέσσερις πόντους μακριά από τη ζώνη ασφαλείας. Ο σύλλογος ανακοίνωσε ότι ο Ρούμπεν Σέλες θα αναλάβει την προπόνηση και θα προετοιμάσει την ενδεκάδα για τον αγώνα του επόμενου Σαββάτου, με την Τσέλσι.


Ειδήσεις σήμερα 

Δορυφορικός χάρτης δείχνει την παραμόρφωση του εδάφους μετά τους καταστροφικούς σεισμούς στην Τουρκία

Σώθηκε κοριτσάκι 149 ώρες μετά τον σεισμό στην Τουρκία – Δείτε βίντεο

«Πάγωσαν» 228 περιοχές στην Ελλάδα το πρωί της Κυριακής - Στους -12°C κατρακύλησε η θερμοκρασία!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης