Αυγενάκης: «Υπάρχουν επαφές για το Μουντιάλ, ανακρίβειες τα περί εξαγοράς»
Ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης επιβεβαίωσε τις επαφές για το ενδεχόμενο διεκδίκησης του Μουντιάλ του 2030, αλλά διέψευσε τα σχόλια του Politico περί «εξαγοράς» της Ελλάδας
Ο υφυπουργός Αθλητισμού σε ανάρτησή του έκανε λόγο για «ανακρίβειες» του δημοσιεύματος, ωστόσο επιβεβαίωσε τις επαφές που υπάρχουν μεταξύ των δύο χωρών και της Αιγύπτου, κάτι που για πρώτη φορά γίνεται από Ελληνα αξιωματούχο.
«Το δημοσίευμα του Politico, περί "εξαγοράς" της Ελλάδας από τη Σαουδική Αραβία για το Μουντιάλ 2030, είναι γεμάτο ανακρίβειες. Μεταξύ των δύο χωρών & της Αιγύπτου διεξάγονται μεν επαφές, αλλά ακόμη βρίσκονται σε πρώιμο στάδιο διερεύνησης δυνατοτήτων για κατάθεση υποψηφιότητας» ανέφερε στην ανάρτησή του.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.