League Cup: Με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η Νότιγχαμ Φόρεστ στα ημιτελικά - Δείτε βίντεο

League Cup: Με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η Νότιγχαμ Φόρεστ στα ημιτελικά - Δείτε βίντεο

Αποκλεισμός για τη Σίτι, ηττήθηκε 2-0 από τη Σαουθάμπτον στο Σεντ Μέρις - Εκτός και η Γουλβς «λύγισε» στα πέναλτι από την Νότιγχαμ

Collage_Maker-12-Jan-2023-02_33-AM
Η Νότιγχαμ Φόρεστ και η Σαουθάμπτον ήταν οι τελευταίες ομάδες που εξασφάλισαν την παρουσία τους στα ημιτελικά του League Cup Αγγλίας, με την κλήρωση των παιχνιδιών να λαμβάνει χώρα στο «St' Marys» μετά τη νίκη των Αγίων απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι.

Τα... μπαλάκια μάλιστα έδειξαν πως η ομάδα του Κούπερ θα παλέψει με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για μια θέση στον τελικό του «Γουέμπλεϊ», ενώ η Νιουκάστλ θα αντιμετωπίσει το σύνολο του Νέιθαν Τζόουνς.

Τα πρώτα σκέλη των ζευγαριών αναμένεται να παιχθούν την εβδομάδα που ξεκινά στις 23 Ιανουαρίου.

Τα ζευγάρια

Νότιγχαμ Φόρεστ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Κλείσιμο
Νιουκάστλ - Σαουθάμπτον


Αποκλεισμός για τη Σίτι
Μπορεί σε επίπεδο πρωταθλήματος η τελευταία νίκη της Σαουθάμπτον να ήταν στις 19 του Οκτώβρη, όμως, οι «Αγιοι» κατάφεραν στο League Cup να βρεθούν στα ημιτελικά, πετώντας εκτός το τεράστιο φαβορί, τη Μάντσεστερ Σίτι. Σούπερ η Σαουθάμπτον επικράτησε 2-0 των «Πολιτών» που παρουσιάστηκαν με αλλαγές. Στο 23ο λεπτό ο Σέκου Μάρα πέτυχε το 1-0, ενώ, στο 28' ο Τζενεπό με τρομερό σουτ από περίπου 30 μέτρα διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του Νέιθαν Τζόουνς!

Η κατοχή για τη Σίτι έφτασε το 72%, όμως δεν είχε ούτε τελική στο στόχο στο πρώτο ημίχρονο! Ντε Μπρόινε, Ακάντζι, Ρόδρι και Χάαλαντ μπήκαν στην επανάληψη, η Μάντσεστερ πίεσε, ωστόσο δεν κατάφερε να φανεί απειλητική. Εκτός από την προβολή του Αλβαρες, η ομάδα του Πεπ ήταν σκιά του καλού της εαυτού. Η Σαουθάμπτον σημείωσε και τρίτο τέρμα με τον Τσε Άνταμς, αλλά ακυρώθηκε σωστά, μιας και ο φορ των γηπεδούχων ήταν σε θέση οφσάιντ.

😱 SOUTHAMPTON SHOCK MANCHESTER CITY! | Carabao Cup highlights


Στους «4» μέσω... ρώσικης ρουλέτας η Νότιγχαμ Φόρεστ
Η Νότιγχαμ Φόρεστ «λύγισε» στα πέναλτι τη Γουλβς και πήρε το σπουδαίο εισιτήριο για τα ημιτελικά του League Cup. Οι Ρεντς μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και στο 18ο λεπτό της αναμέτρησης μπόρεσαν να ανοίξουν το σκορ, αφού ο Μπολί εκμεταλλεύτηκε την αμυντική σύγχυση των Λύκων μετά από κόρνερ του Γκιμπς-Γουάιτ και σκόραρε από κοντά. Οι φιλοξενούμενοι επιχείρησαν να αντιδράσουν, όμως στο 36ο λεπτό ο Χέντερσον είπε εντυπωσιακά «όχι» στην προσπάθεια του Χουάνγκ Χι Τσαν. Η Γουλβς πάντως βρήκε το γκολ της ισοφάρισης στο 64ο λεπτό, όταν ο Χιμένες, μετά από ωραία ομαδική προσπάθεια, δεν αστόχησε προ κενής εστίας. Στο 76' η Φόρεστ άγγιξε το 2-1 όμως η μπάλα μετά από σέντρα του Ντένις που κόντραρε, κατέληξε στο δοκάρι. Το παιχνίδι οδηγήθηκε στα πέναλτι, εκεί όπου η ομάδα του Κούπερ επικράτησε με 4-3. Ο Χοτζ εκτέλεσε το μοιραίο πέναλτι για τους «Λύκους».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης