La Liga, Μπαρτσελόνα - Εσπανιόλ 1-1: «Γκέλα» με πρωταγωνιστή τον Λαόθ

La Liga, Μπαρτσελόνα - Εσπανιόλ 1-1: «Γκέλα» με πρωταγωνιστή τον Λαόθ

Ο Ισπανός διαιτητής άφησε με 10 παίκτες και τις δύο ομάδες της Βαρκελώνης και μοίρασε συνολικά 13 κάρτες

l_liga
Τις ιδιαιτερότητες του τοπικού ντέρμπι με την Εσπανιόλ «πλήρωσε» για ακόμη μία φορά η Μπαρτσελόνα, η οποία παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στη συμπολίτισσά της μέσα στο «Καμπ Νου» και πλέον ισοβαθμεί στην κορυφή της La Liga με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι «μπλαουγκράνα» προηγήθηκαν μόλις στο 7ο λεπτό με τον Μάρκος Αλόνσο, είχαν την απόλυτη υπεροχή και δημιούργησαν σωρεία ευκαιριών για να «καθαρίσουν» το ματς, τις οποίες όμως σπατάλησαν.

Δείτε ΕΔΩ τις καλύτερες στιγμές και τα γκολ 

Οπως... προστάζει ο νόμος του ποδοσφαίρου, η Εσπανιόλ χωρίς να έχει κάνει ούτε μία αξιόλογη φάση, ισοφάρισε στο 73΄, με πέναλτι που κέρδισε (από τον Αλόνσο) και αξιοποίησε ο Χοσέλου.

Κλείσιμο
Το τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού είχε ως αρνητικό πρωταγωνιστή τον διαιτητή Αντόνιο Ματέους Λαόθ, ο οποίος έχασε τελείως τον έλεγχο, μοίραζε αφειδώς κάρτες και απέβαλε με δεύτερη κίτρινη τον Τζόρντι Αλμπα (78΄) και τον Βίνι Σόουζα (80΄), ενώ έδειξε απευθείας κόκκινη στον Καμπρέρα για χτύπημα στον Λεβαντόφσκι, την οποία πήρε πίσω μετά από εξέταση του βίντεο.

Συνολικά έδειξε 13 κάρτες ο Ισπανός διαιτητής ο οποίος "αποβλήθηκε" από το Μουντιάλ μετά από την παρουσία του στο Αργεντινή - Ολλανδία και τα παράπονα του Λιονέλ Μέσι. Εξάλλου στο παρελθόν και συγκεκριμένα το 2014 ο Λαόθ είχε στερήσει πρωτάθλημα από τη Μπαρτσελόνα με τα σφυρίγματά του στο παιχνίδι με την Ατλέτικο!

Ο Αλβαρο Φερνάντεθ σταμάτησε τους Κρίστενσεν και Λεβαντόφσκι και η Εσπανιόλ έφυγε με ένα πολύτιμο βαθμό από το «Καμπ Νου», στερώντας από την Μπαρτσελόνα την πρώτη θέση της βαθμολογίας.


Μπαρτσελόνα (Τσάβι): Τερ Στέγκεν, Σέρχι Ρομπέρτο (82΄Κουντέ), Κρίστενσεν, Μάρκος Αλόνσο, Ζόρντι Άλμπα, Ντε Γιονγκ (82΄Μπαλντέ), Γκάβι (52΄Μπουσκέτς), Πέδρι, Ραφίνια (62΄Ντεμπελέ), Φατί (62΄Φεράν Τόρες), Λεβαντόφσκι

Εσπανιόλ (Ντιέγκο Μαρτίνεθ): Φερνάντες, Χιλ, Καλέρο (57΄Εσπόζιτο), Γκόμες, Καμπρέρα, Ολιβάν, Μελαμέδ (57΄Πουάδο), Βινίσιους Σόουζα, Νταρντέρ, Μπρέιγουεϊτ (90+1΄Σιμό), Χοσέλου.


Ειδήσεις σήμερα:

Τα «στιχάκια» και τα «ρεφρέν» «έκαψαν» τον Αδαμαντίδη για το κύκλωμα κοκαΐνης

Γαλλικές φρεγάτες made in Greece προαναγγέλλει ο πρόεδρος των Ναυπηγείων Σαλαμίνας

Το πρώτο κοινό στιγμιότυπο Μάστορα και Καληφώνη - Μαζί στο κρεβάτι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης