O Τεν Χαγκ έβγαλε στη σέντρα τον Ρονάλντο: «Αρνήθηκε να μπει ως αλλαγή» - Έως και 900.000 ευρώ το πρόστιμο

O Τεν Χαγκ έβγαλε στη σέντρα τον Ρονάλντο: «Αρνήθηκε να μπει ως αλλαγή» - Έως και 900.000 ευρώ το πρόστιμο

Η απολογία του Κριστιάνο Ρονάντο και η προπόνηση με την Κ-21 της Μάντσεστερ - Στήριξη από τον Μαρσέλο στον Πορτογάλο

26330141
Συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον το σήριαλ του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής τέθηκε εκτός ομάδας για το παιχνίδι του Σαββάτου με την Τσέλσι και όπως αποκάλυψε ο Τεν Χαγκ τιμωρήθηκε όχι μόνο γιατί έφυγε πιο νωρίς από το παιχνίδι με την Τότεναμ αλλά γιατί αρνήθηκε να γίνει αλλαγή!



Ο Τεν Χανγκ είπε πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο αγνόησε την προειδοποίηση που είχε δώσει στους παίκτες στην αρχή της σεζόν κι έτσι έπρεπε να τιμωρηθεί και για να δοθεί το παράδειγμα και στους υπόλοιπους παίκτες για το τι θα συνέβαινε, αν επεδείκνυαν μία ανάλογη συμπεριφορά.
Κλείσιμο

«Η συζήτηση που είχαμε θα μείνει μεταξύ εμένα και του Κριστιάνο Ρονάλντο. Παραμένει ένα σημαντικός παίκτης για την ομάδα, όπως αναγράφεται και στην δήλωση. Αυτό που έγινε με τον Κριστιάνο είναι και για όλους τους άλλους. Έδωσα μία προειδοποίηση για όλους όσους στην αρχή της σεζόν και την επόμενη φορά έπρεπε να υπάρχουν συνέπειες. Αλλιώς όταν ζουν μαζί, όταν παίζουν μαζί, και το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα, πρέπει να ικανοποιούν κάποια στάνταρ. Κι εγώ πρέπει να το ελέγξω αυτό.

Καταλαβαίνω πως υπάρχουν ερωτήσεις γι' αυτό, όμως την ίδια στιγμή έχουμε κι ένα εκτός έδρας ματς με την Τσέλσι. Έχουμε ένα μεγάλο παιχνίδι να παίξουμε κι έτσι η προσοχή μου είναι σ' αυτό το παιχνίδι, η προσοχή του σταφ μου είναι σ' αυτό το παιχνίδι, το ίδιο και συγκέντρωση των παικτών. Πρέπει να το κερδίσουμε και να κάνουμε ό,τι μπορούμε και ό,τι χρειάζεται για να επικεντρωθούμε εκεί και να το κερδίσουμε», είπε μεταξύ άλλων ο Ολλανδός ενώ σε ερώτηση για το εάν αρνήθηκε να μπει στο γήπεδο είπε: «Ναι».

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Sun» θα τιμωρηθεί και με βαρύτατο πρόστιμο βάσει του εσωτερικού κανονισμού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει πως ο διάσημος άσος θα κληθεί να πληρώσει περίπου 900 χιλιάδες ευρώ (!) καθώς αψήφησε τις εντολές του προπονητή του και δημιούργησε πρόβλημα στην ομαλή λειτουργία της ομάδας.

Ρίχνει γέφυρες ο Ρονάλντο

Ο Πορτογάλος που σήμερα προπονήθηκε με την Κ-21 της Μάντσεστερ μετά από τον αποκλεισμό του έγραψε στα social media:

«Όπως έκανα πάντα σε όλη τη διάρκεια της καριέρας μου, προσπαθώ να ζω και να παίζω σεβόμενος τους συναδέλφους μου, τους αντιπάλους μου και τους προπονητές μου. Αυτό δεν έχει αλλάξει, εγώ δεν εχω αλλαξει. Είμαι ο ίδιος άνθρωπος και ο ίδιος επαγγελματίας που παίζει ποδόσφαιρο στο υψηλότερο επίπεδο τα τελευταία 20 χρόνια και ο σεβασμός έπαιζε πάντα πολύ σημαντικό ρόλο σε όσες αποφάσεις έχω πάρει.

Ξεκίνησα πολύ νέος και τα παραδείγματα των μεγαλύτερων και πιο έμπειρων παικτών ήταν πάντα πολύ σημαντικά για μένα. Επομένως, αργότερα, πάντα προσπαθούσα να δώσω ο ίδιος το σωστό παράδειγμα για τους νέους σε όλες τις ομάδες που έχω αγωνιστεί. Δυστυχώς αυτό δεν είναι πάντα δυνατό και μερικές φορές η ένταση της στιγμής δεν μου το επιτρέπει.

Αυτή τη στιγμή, απλά νιώθω ότι πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά στο Carrington, να είμαι υποστηρικτικός προς τους συμπαίκτες μου και να είμαι έτοιμος για ό,τι μου ζητηθεί να προσφέρω, σε όποιο παιχνίδι μου ζητηθεί. Το να ενδώσω στην πίεση δεν είναι επιλογή. Δεν ήταν ποτέ. Αυτή είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πρέπει να προχωρήσουμε ενωμένοι. Σύντομα θα είμαστε ξανά μαζί».

Μαρσέλο για Κριστιάνο: «Πάντα μαζί σου αδερφέ μου»

Ο Μαρσέλο με σχόλιο του στην ανάρτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο στο Instagram αναφορικά με το πειθαρχικό του παράπτωμα στο παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Τότεναμ εξέφρασε την στήριξη του στον «CR7».




Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού έγραψε: «Πάντα μαζί σου αδερφέ μου. Το ποδόσφαιρο σε αγαπά, όπως και εμείς».










Ειδήσεις σήμερα:

Σάκκαρη: Ξημερώματα ο «τελικός» με Κουντερμέτοβα

«Κόκκινα δάνεια»: Μόνη λύση ο εξωδικαστικός συμβιβασμός για τράπεζες και οφειλέτες

Λιζ Τρας: Οι τελευταίες ώρες στη Ντάουνινγκ Στριτ και το ταξίδι του Σερ Μπρέιντι στην Ελλάδα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης