Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Εκτός αποστολής ο Ρονάλντο

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Εκτός αποστολής ο Ρονάλντο

Το σίριαλ Ρονάλντο συνεχίζεται στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τους «κόκκινους διαβόλους» με ανακοίνωση τους να ενημερώνουν ότι δεν θα ταξιδέψει για το ματς με την Τσέλσι στο Λονδίνο

cristiano_ronaldo_xr
Τραυματισμός ή μήπως... τιμωρία για τη στάση του στο ματς με την Τότεναμ; Ο Έρικ Τεν Χαγκ είχε προαναγγείλει πως θα ασχοληθεί με το θέμα του Κριστιάνο Ρονάλντο μετά τη νίκη της Γιουνάιτεντ επί των Spurs στο «Ολντ Τράφορντ» και είναι πιθανό πλέον να αντικρίζουμε το αποτέλεσμα της μεταξύ τους συνομιλίας.

Όπως ανακοινώθηκε επίσημα από τους Κόκκινους Διάβολους ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν θα βρεθεί στην αποστολή για το επικείμενο ντέρμπι απέναντι στην Τσέλσι, δίχως να αναφέρεται ο λόγος πίσω από αυτή την απόφαση.

«Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν θα είναι μέρος της αποστολής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το Σαββατιάτικο παιχνίδι απέναντι στην Τσέλσι για την Premier League. Η υπόλοιπη ομάδα είναι πλήρως επικεντρωμένη στην προετοιμασία για την αναμέτρηση» ήταν η ανακοίνωση του κλαμπ.

Την ίδια ώρα η «Daily Mail» αποκαλύπτει πως ο Κριστιάνο αρνήθηκε να περάσει ως αλλαγή στο ματς με την Τότεναμ και πλέον προπονείται μόνος του στην ομάδα ως αποτέλεσμα της ρήξης των σχέσεων του με τον Έρικ Τεν Χαγκ.

Όπως είναι γνωστό ο Πορτογάλος διεθνής επιθετικός στον αγώνα της Κυριακής (16/10) με την Τότεναμ (2-0), όπου έμεινε στον πάγκο, αποχώρησε ενοχλημένος για τα αποδυτήρια, μετά από την απόφαση του Έρικ τεν Χαγκ να μην τον χρησιμοποιήσει καθόλου και να βάλει στο ματς τους Έρικσεν και Ελάνγκα στο 87’, ενώ είχε σηκωθεί για προθέρμανση.

Ενώ όλοι υπέθεσαν ότι πήγε στα αποδυτήρια για να περιμένει τους υπόλοιπους όταν ολοκληρωθεί ο αγώνας, δημοσιεύματα στην Αγγλία ανέφεραν πως μάζεψε τα πράγματά του και αποχώρησε γρήγορα από το «Ολντ Τράφορντ».


Ειδήσεις σήμερα:

Δένδιας: Έχουμε έναν γείτονα που έχει εκδώσει ρητά casus belli εναντίον μας

Παραιτήθηκε η Λιζ Τρας - Νέος πρωθυπουργός την επόμενη εβδομάδα

Βίντεο: Επεισόδια και χημικά στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στα Προπύλαια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης