Μπαρτζώκας: «Δεν είναι εύκολο να νικήσεις Ρεάλ και Μπαρτσελόνα»

Μπαρτζώκας: «Δεν είναι εύκολο να νικήσεις Ρεάλ και Μπαρτσελόνα»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για το ματς του Ολυμπιακού με τη Μπασκόνια (21/10) που ακολουθεί στη Euroleague, αλλά και τις δύο μεγάλες νίκες των ερυθρόλευκων στην Ισπανία

Bartzokas
Μετά τη μεγάλη νίκη επί της Ρεάλ στην Μαδρίτη με το clutch καλάθι του Σλούκα, ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του το ματς με τη Μπασκόνια στην Βιτόρια (21/10, 21.30) στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Euroleague.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας παραδέχθηκε ότι η εκκίνηση της ομάδας του είναι εξαιρετική, ωστόσο χτύπησε το καμπανάκι του κινδύνουν για τον αγώνα με τους Βάσκους.

«Το ξεκίνημα είναι πραγματικά πολύ ενθαρρυντικό για την ομάδα μας. Εχουμε παίξει σε δύο δύσκολες έδρες και κερδίσαμε, κάτι που για εμένα δεν ήταν εύκολο. Ήταν πονηρά ματς. Από κει και πέρα, όπως έχω πει κάθε παιχνίδι στην Ευρωλίγκα είναι μια διαφορετική ιστορία. Είναι τελείως διαφορετικό ματς αυτό με την Μπασκόνια, σε σχέση με την Ρεάλ. Είναι τελείως διαφορετικό το πλάνο που πρέπει να ακολουθήσεις, τελείως άλλα πράγματα πρέπει να κάνεις και αμυντικά και επιθετικά. Φυσικά δεν είναι άτρωτη η Μπασκόνια, είναι, όμως, σε καλή κατάσταση, είναι μια ομάδα που παίζει με μεγάλη αυτοπεποίθηση και φυσικά ο έλεγχος του ρυθμού σε αυτό το ματς και αυτό το γήπεδο είναι πάντα σημαντικός», ανέφερε στην αρχή.

Ερωτηθείς τι πρέπει να κάνει η ομάδα του για να κατακτήσει ένα ακόμη μεγάλο διπλό, απάντησε: «Εκτός από το να προσέξουμε την άμυνά μας, πρέπει να προσέξουμε στην επίθεση με υπομονή. Να χαμηλώσουμε λίγο τον ρυθμό του παιχνιδιού, χωρίς να παίρνουμε βιαστικές επιλογές. Αν δεν έχουμε αιφνιδιασμό με καλές προϋποθέσεις, πρέπει να έχουμε καλή κυκλοφορία της μπάλας. Να μετακινήσουμε λίγο την άμυνα για να ανοίξουμε τον ρυθμό».

Ειδήσεις σήμερα:

Δένδιας: Έχουμε έναν γείτονα που έχει εκδώσει ρητά casus belli εναντίον μας

Παραιτήθηκε η Λιζ Τρας - Νέος πρωθυπουργός την επόμενη εβδομάδα

Βίντεο: Επεισόδια και χημικά στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στα Προπύλαια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης