Μαραντόνα: Ζευγάρι από την Αργεντινή θέλει να ταξιδέψει με το τροχόσπιτο του Ντιέγκο στη Νάπολη

Μαραντόνα: Ζευγάρι από την Αργεντινή θέλει να ταξιδέψει με το τροχόσπιτο του Ντιέγκο στη Νάπολη

Ο Λούκας και η Εστεφανία πούλησαν τα πάντα για να αγοράσουν ένα τροχόσπιτο το οποίο ζωγράφισαν με εικόνες του Μαραντόνα και έχουν σχεδιάσει να ταξιδέψουν από το Ροζάριο στη Νάπολη

maranda_2
Μια απίστευτη ιστορία με πρωταγωνιστή τον αείμνηστο Ντιέγκο Μαραντόνα φέρνουν στη δημοσιότητα τα ΜΜΕ στην Αργεντινή.

Είναι γνωστό σε όλους ότι για τους Αργεντίνους ο Ντιέγκο ήταν ίνδαλμα και όχι απλά ο καλύτερος ποδοσφαιριστής που έχει παίξει μπάλα στον πλανήτη αλλά κάποιοι από αυτούς δείχνουν και με πράξεις την αγάπη τους για εκείνον.

Ένα ζευγάρι από την Αργεντινή, ο Λούκας Αρτίνι και η Εστεφανία Ζαράτε πούλησαν τα πάντα και αγόρασαν ένα παλιό πούλμαν, το μετέτρεψαν σε τροχόσπιτο, το ζωγράφισαν με την μορφή του Μαραντόνα και δηλώνουν έτοιμοι να ταξιδέψουν από την χώρα τους έως την Ιταλία και τη Νάπολη!



Το πούλμαν που είναι ένα Mercedes του 1961 και το ονόμασαν «Χνούδι σε όλο τον κόσμο»! Το ζευγάρι εμπνεύστηκε για να προχωρήσει σε αυτή την κίνηση διαβάζοντας το βιβλίο «Είμαι ο Ντιέγκο του λαού».

Πούλησαν πολλά από τα υπάρχοντα τους, μαζί και το αυτοκίνητο τους, και μετέτρεψαν το πούλμαν σε τροχόσπιτο. Τότε δεν τους είχε μπει η ιδέα για το ταξίδι στη Νάπολη, την πόλη που μεγαλούργησε ο Ντιέγκο, αλλά όταν το αποφάσισαν πούλησαν τα πάντα και πλέον μένουν στο τροχόσπιτο.



Κλείσιμο
Μαζί τους είναι και τα τρία παιδιά τους! Το ζευγάρι είχε μια επιχείρηση ρούχων και ζούσε από αυτήν. Τώρα δεν έχει τίποτα παρά μόνο το τροχόσπιτο. «Τώρα ζούμε μέσα στο αυτοκινούμενο. Διαθέτουμε μπάνιο, κουζίνα, κρεβάτια, θερμοσίφωνα.

Πουλήσαμε τα πάντα με την ιδέα να μπορέσουμε να συντηρηθούμε τις πρώτες μέρες του ταξιδιού. Αργότερα, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, σχεδιάζουμε να συντηρηθούμε με ό,τι παράγουμε, είτε ζωγραφίζουμε, σχεδιάζουμε μπλουζάκια, φτιάχνουμε ρούχα. Έχουμε και ένα κουτί και όταν πάμε σε μέρη που έχει πολύ κόσμο μπορεί κάποιος να μας ενισχύσει», είπε ο Λούκας.

Το βασικό σχέδιο είναι να πάνε από την Αργεντινή στη Νάπολη αλλά θέλουν να επισκεφτούν και μέρη που έγραψε ιστορία ο Ντιέγκο όπως είναι η πόλη του Μεξικό εκεί όπου το 1986 στο "Ατζέκα" η ομάδα της χώρας τους κέρδισε το Μουντιάλ.

304848919_367629088917021_1266351530949160590_n


Το τροχόσπιτο του Ντιέγκο έχει γίνει γνωστό σε όλη την Αργεντινή και όλοι θέλουν να βοηθήσουν την οικογένεια του Λούκας να αποτίσει φόρο τιμής στον Μαραντόνα.



«Ο Ντιέγκο με συγκινεί, βλέπω στον Μαραντόνα έναν άνθρωπο που πάντα πάλευε για αυτό που ήθελε. Δεν ξέχασε ποτέ την καταγωγή του. Βγήκε από τη λάσπη και από αγόρι είχε ένα όνειρο και πάλεψε για να το πετύχει. Και αυτό είναι το μήνυμα που θέλουμε να περάσουμε από τον Ντιέγκο. Πρέπει να παλέψεις για τα όνειρα γιατί είναι εκεί για να εκπληρωθούν. Τα χρήματα δεν έχουν σημασία, αυτό που πραγματικά έχει σημασία είναι ότι, αν ψάξεις σκληρά για αυτό που θέλεις, μπορείς να το αποκτήσεις» σημείωσε ο Λούκας.


Ειδήσεις σήμερα:  

Τζο Μπάιντεν: «Ήταν 12 ετών, ήμουν 30...» - Τι εννοούσε ο πρόεδρος; - Δείτε βίντεο

Χουλουσί Ακάρ: Η Τουρκία έχει δικαίωμα στην αυτοάμυνα - Καλό είναι οι Έλληνες να γνωρίζουν κολύμπι

Δέσποινα Μοιραράκη: Η σύλληψη στην Τεχεράνη και όσα έζησε - «Φαινόταν η φράντζα μου»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης