Εμιλιάνο Σάλα: Το CAS αναγκάζει την Κάρντιφ να πληρώσει για τη μεταγραφή του!

Εμιλιάνο Σάλα: Το CAS αναγκάζει την Κάρντιφ να πληρώσει για τη μεταγραφή του!

Ο Εμιλιάνο Σάλα έχασε τη ζωή του σε αεροπορικό δυστύχημα όταν πήγαινε στο Κάρντιφ για να ενταχθεί στη νέα του ομάδα - Το CAS δικαίωσε τη Ναντ

emiliano-sala3
Το CAS δικαίωσε σε δεύτερο βαθμό τη Ναντ για την υπόθεση του Εμιλιάνο Σάλα και η Κάρντιφ είναι αναγκασμένη να πληρώσει έξι εκατομμύρια ευρώ στο γαλλικό κλαμπ! 



Το 2019 ο Εμιλιάνο Σάλα σκοτώθηκε στα 28 του χρόνικα σε τραγικό αεροπορικό δυστύχημα κατά το ταξίδι του στην Αγγλία για να ολοκληρώσει το τυπικό σκέλος της μεταγραφής του από τη Ναντ στην Κάρντιφ.

Το «deal» είχε κλείσει στα 17 εκατομμύρια ευρώ και τα δυο κλαμπ βρίσκονται στα δικαστήρια εδώ και χρόνια για το αν οι Άγγλοι θα πρέπει να δώσουν τα χρήματα που είχαν συμφωνηθεί, καθώς είχαν «πέσει» οι υπογραφές στα συμβόλαια.


Κλείσιμο

Το CAS δικαίωσε και σε δεύτερο βαθμό τη Ναντ και η Κάρντιφ είναι αναγκασμένη να πληρώσει έξι εκατομμύρια ευρώ που είναι η πρώτη δόση που είχαν συμφωνήσει οι δυο ομάδες για τη μεταγραφή του εκλιπόντα Αργεντινού επιθετικού.

Φυσικά η πλευρά της ομάδας της Championship αποδοκιμάζει την απόφαση και δεν προτίθεται να πληρώσει τα Καναρίνια και αναμένεται να απευθυνθεί στο ελβετικό Ομοσπονδιακό Δικαστήριο.

Πηγή: www.gazzetta.gr 

Ειδήσεις σήμερα

Θεσμικές απαντήσεις από Μητσοτάκη και ευκαιρία αντεπίθεσης από το βήμα της Βουλής

«Καμπάνα» φόρου 400 εκατ. ευρώ στα «υπερ-κέρδη» των παρόχων ενέργειας

Στην Κέρκυρα για τα γενέθλιά του ο μελλοντικός δούκας του Μάρλμπορο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης