ΠΑΟΚ - Λέφσκι Σόφιας: Για το «θαύμα» στην Τούμπα

ΠΑΟΚ - Λέφσκι Σόφιας: Για το «θαύμα» στην Τούμπα

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει σήμερα (28/7) την Λέφσκι Σόφιας για τον επαναληπτικό μεταξύ τους αγώνα στην Τούμπα και ελπίζει στην ανατροπή και πρόκριση στην επόμενη φάση των προκριματικών για το Europa Conference League

5648218
Η αναμέτρηση αρχίζει στις 20:30 και θα μεταδοθεί απευθείας από τα κανάλια Novasports Prime.

Ο ΠΑΟΚ είναι διατεθειμένος να τα δώσει όλα για να ανατρέψει το εις βάρος του σκορ (2-0) του πρώτου αγώνα στη Βουλγαρία.

Θυμίζουμε πως οι Θεσσαλονικείς είχαν παρουσιάσει κάκιστο πρόσωπο στην πρώτη αναμέτρηση εκτός έδρας τη προηγούμενη Πέμπτη, καθώς δεν ήταν καθόλου δημιουργικοί και απειλητικοί και έτσι, οι γηπεδούχοι μπόρεσαν να επικρατήσουν εύκολα με 2-0.

Όμως, απόψε η ανατροπή αποτελεί μονόδρομο. Αυτό γιατί, δεν θα δώσει απλώς μία ευρωπαϊκή πρόκριση στον ΠΑΟΚ, αλλά θα διαβεβαιώσει πως η δουλειά τόσο του καινούριου τεχνικού διευθυντή, Μποτο, όσο και του προπονητή, Λουτσέσκου, έχει αποφέρει θετικά αποτελέσματα και δεν πήγε στράφι.

Κλείσιμο
Οι περσινοί φιναλίστ κυπέλλου βρίσκονται κυριολεκτικά με τη πλάτη στον τοίχο και καλούνται να κάνουν τα πάντα που περνάει από το χέρι τους για την νίκη και την πρόκριση. Δεν πρέπει απλά να κερδίσουν τον σημερινό αγώνα με οποιοδήποτε σκορ, αλλά με διαφορά τριών τερμάτων από την Λέφσκι, εξαιτίας της ήττας με 2-0 στην Βουλγαρία. Ακόμα και η νίκη με 2 γκολ διαφορά οδηγεί στην παράταση και όχι στην επόμενη φάση.

Ο Λουτσέσκου πρόκειται να παρουσιάσει μία εντελώς διαφορετική ενδεκάδα σε σχέση με την πρώτη αναμέτρηση προκειμένου να αιφνιδιάσει τους αντιπάλους και να δει την επιθυμητή απόδοση από τους παίκτες του.

Θα ρίξει από την αρχή στην μάχη τον mvp των Θεσσαλονικιών για την περσινή σεζόν, Γιασμίν Κούρτιτς, αντί του Στέφαν Σβαμπ και τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, ο οποίος την πρώτη φορά κρίθηκε ανέτοιμος και δεν πήρε λεπτά συμμετοχής.
Επίσης, θα ρισκάρει τοποθετώντας στην κορυφή της επίθεσης τον νεοαποκτηθέντα Κάλεντ Νάρεϊ πιστεύοντας πως η ταχύτητα και η ικανότητα του νεαρού επιθετικού να παίζει με πλάτη θα προκαλέσει προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα.

Το γήπεδο της Τούμπας αναμένεται να είναι κατάμεστο και η ατμόσφαιρα καυτή. Ο κόσμος του Δικεφάλου θα αποτελέσει τον 12ο παίκτη της ομάδας και ευελπιστεί ότι στο τέλος της βραδιάς θα πανηγυρίσει μαζί με τους παίκτες μία ονειρική ανατροπή και πρόκριση στην επόμενη φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.


Ειδήσεις σήμερα:

Τρομακτικό τροχαίο με έναν νεκρό και επτά τραυματίες στη Χαλκιδική - Δείτε φωτογραφίες

«Όλα τα σώματα κάνουν για την παραλία» λέει η Ισπανία και καλεί τις γυναίκες να ξεχυθούν στις πλαζ

Ο Μπερλουσκόνι εγκρίνει Σαλβίνι και Μελόνι για να ηγηθούν της επόμενης κυβέρνησης στην Ιταλία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης