Λουτσέσκου: «Έχουμε τεράστια θέληση για εκδίκηση»

Λουτσέσκου: «Έχουμε τεράστια θέληση για εκδίκηση»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου χαρακτήρισε ιδιαίτερα υψηλό το βαθμό δυσκολίας της αυριανής ρεβάνς με τη Λέφσκι Σόφιας και έκανε λόγο για… εκδίκηση μέσα στο γήπεδο

ραζα
«Πρέπει να δώσουμε τα πάντα για να πάρουμε μια πρόκριση πολύ σημαντική, όχι μόνο για το σήμερα, αλλά και για πράγματα που ως ομάδα μπορούμε να κάνουμε στο μέλλον».

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ξέρει, όπως είπε, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, τη σημασία του αυριανού αγώνα (20:30) του Conference League με τη Λέφσκι Σόφιας. Δεν μένει στο σήμερα, αλλά κοιτάει και πιο κάτω στη σεζόν, αν και το 2-0, όχι μόνο δεν του επιτρέπει να κάνει σκέψεις για το μέλλον, αλλά επιπλέον «ανεβάζει στα ύψη τον βαθμό δυσκολίας».

Πού ποντάρει περισσότερο ενόψει της αυριανής ρεβάνς; Στον κόσμο. Στη δύναμη της Τούμπας.

Αν μπορώ να ζητήσω κάτι από τον κόσμο του ΠΑΟΚ, αυτό είναι να κάνει μια ανεπανάληπτη δύσκολη ατμόσφαιρα για τον αντίπαλο, να ασκήσει πίεση σ’ αυτούς και να σπρώξει τη δική μας ομάδα. Ξέρουμε τι πίεση μπορεί να δημιουργήσει ο «θυμός» της κερκίδας στον αντίπαλο.



Ο κόσμος του ΠΑΟΚ το έχει κάνει πολλές φορές στο παρελθόν, αλλά τώρα τον χρειαζόμαστε όσο ποτέ άλλοτε να έρθει στο γήπεδο και να σταθεί στο πλευρό μας, να είναι κοντά μας σε αυτή το πολύ δύσκολο παιχνίδι», εξήγησε ο Ρουμάνος τεχνικός, που έχει αποφασίσει για το αρχικό σχήμα με το οποίο θα κατέβει ο «Δικέφαλος» για να διεκδικήσει την πρόκριση απέναντι στη βουλγαρική ομάδα.

«Αυτή την στιγμή έχω αποφασίσει για την ενδεκάδα. Ωστόσο την πρόκριση θα κερδηθεί από τους παίκτες που είναι στον πάγκο και ειλικρινά δεν ξέρω ποιων ποδοσφαιριστών η συνεισφορά θα είναι μεγαλύτερη και ποιο σημαντική κατά τη διάρκεια του αγώνα», σημείωσε και αναφέρθηκε σ’ έναν από τους 11 ποδοσφαιριστές που θα πάρουν φανέλα βασικού, τον Γιάσμιν Κούρτιτς, μετά τα όσα συνέβησαν και στον αγώνα της Σόφιας.

«Ο Γιάσμιν ήταν ένας από τους κορυφαίους της ομάδας την περσινή σεζόν. Παίκτης που μας έδωσε πολλές λύσεις. Κάναμε μια κουβέντα, έγιναν τα σωστά βήματα, αυτός θέλει να μείνει περισσότερο μαζί μας, αυτό που ξέρω είναι ότι έχω απόλυτη εμπιστοσύνη πως θα δώσει τα πάντα στο γήπεδο. Αν με ρωτάτε, βλέπω έναν παίκτη με μεγάλη θέληση και κίνητρο να είναι μαζί μας, να παίζει γι’ αυτή την ομάδα. Ο χρόνος θα είναι σύμμαχος μας σε αυτή την προσπάθεια μας, η ομάδα θα φτιάξει συνοχή, θα βγάλει αυτοματισμούς και θα φτιάξουμε μια καλή ομάδα, αλλά προς το παρόν είμαστε στην... αρχή της αρχής. Είμαστε προετοιμασμένοι για τον αγώνα, οι παίκτες μου έχουν τεράστια θέληση για... εκδίκηση μέσα στο γήπεδο. Θα τα δώσουμε όλα στον αγωνιστικό χώρο για την πρόκριση, γνωρίζοντας ότι το παιχνίδι είναι δύσκολο και ακόμα πιο δύσκολο αφού υπάρχει αυτό το 2-0 μετά το πρώτο παιχνιδι.», σχολίασε ο Λουτσέσκου.

Τέλος για το τι μπορεί να αλλάξει στο κομμάτι της προσέγγισης και της ψυχολογίας μέσα σε μια εβδομάδα και πως έχει προετοιμάσει την ομάδα του ο Ρουμάνος προπονητής τόνισε χαρακτηριστικά:

«Είπα και μετά τη λήξη του πρώτου αγώνα, ότι χάσαμε πολύ εύκολα το μυαλό μας. Σε ένα παιχνίδι ειδικών συνθηκών, ένα εκτός έδρας παιχνίδι, το πρώτο επίσημο της χρονιάς σε μια ξένη χώρα, με λίγο χρόνο να είμαστε όλοι μαζί, παράλληλα το γρήγορο γκολ το οποίο δεχθήκαμε τα άλλαξε όλα. Χάσαμε την συγκέντρωσή μας, το δρόμο μας, χάσαμε την αυτοπεποίθηση μας, το μυαλό δεν λειτουργούσε, δεν κοιτούσαμε τα άστρα, αλλά εξήγησα τι ακριβώς συνέβη και οδηγηθήκαμε σ’ αυτό το αποτέλεσμα».

Πηγή: www.gazzetta.gr 

Ειδήσεις σήμερα:

Πανελλαδικές: Έως την Παρασκευή θα ανακοινωθούν οι βάσεις, είπε η Κεραμέως

Θεσσαλονίκη: Γιος σκότωσε τη μητέρα του

Οι Σαουδάραβες ήρθαν… για να μείνουν και βλέπουν την Ελλάδα ως γέφυρα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης