Αγκουστίνα Γκαντόλφο: Η σύντροφος του Λαουτάρο Μαρτίνεζ «λιώνει» κάτω από την ήλιο της Σαρδηνίας κι εκείνος... στις προπονήσεις!

Αγκουστίνα Γκαντόλφο: Η σύντροφος του Λαουτάρο Μαρτίνεζ «λιώνει» κάτω από την ήλιο της Σαρδηνίας κι εκείνος... στις προπονήσεις!

Η Αγκουστίνα Γκαντόλφο συνεχίζει τις διακοπές της στη Σαρδηνία, την ώρα που ο Αργεντινός άσος «λιώνει» στις προπονήσεις με την Ίντερ

gandolfo3434
Είναι που είναι στα ύψη η θερμοκρασία στη Σαρδηνία η παρουσία της Αγκουστίνα Γκαντόλφο έχει προκαλέσει καύσωνα.

Το μοντέλο από την Αργεντινή, που είναι σύζυγος του "αστέρα" της Ίντερ Λαουτάρο Μαρτίνεζ αλλά και μητέρα της κόρης του, απολαμβάνει τις τελευταίες ημέρες τις διακοπές της στο νησί της Ιταλίας.

Σε κάθε της εμφάνιση στην παραλία ξεσηκώνει τα πλήθη και δεν παραλείπει να ανεβάζει και φωτογραφίες στα social media και να ζητάει και την γνώμη των χρηστών που την ακολουθούν.

ayg_3
ayg_2
ayg_1


Η Αγκουστίνα και ο Λαουτάρο έκαναν μαζί διακοπές στην Ίμπιζα αλλά πλέον ο διεθνής Αργεντίνος, που ήταν ο καλύτερος παίκτης της Ίντερ την περασμένη περίοδο, έχει ενταχθεί στην προετοιμασία της ομάδας του με την οποία ανανέωσε έως το 2026.
Κλείσιμο

Η Γκαντόλφο που είναι τρία χρόνια μεγαλύτερη από τον σύντροφο της είναι μοντέλο και παρουσιάστρια και έφυγε από την πατρίδα της την Αργεντινή για να ακολουθήσει τον έρωτα της ζωής της στην Ιταλία.



Οι δύο τους γνωρίστηκαν το 2018 με προξενήτρα την Γουάντα Νάρα σε πάρτι όταν ο Μαρτίνεζ αγωνίζονταν στην Ρασίνγκ. Η Αγκουστίνα που πήγε σε ισπανικό σχολείο στην Παταγωνία έφερε στον κόσμο το 2021 την κόρη τους Νίνα.

Εκείνη συνεχίζει να ασχολείται με το μόντελιγκ αλλά και με τη γυμναστική ενώ διεθύνει και ρεστοράν στο Μιλάνο. Μικρή έπαιζε βόλεϊ και της αρέσει εκτός από το ποδόσφαιρο και το βόλεϊ, το μπάσκετ.


Ειδήσεις σήμερα: 

Εισαγγελική παρέμβαση για τις πυρκαγιές σε Πεντέλη και Μέγαρα

«Όχι» από Αθήνα στην πρόταση της Κομισιόν για μείωση 15% στο φυσικό αέριο

Μητσοτάκης από Πεντέλη: Το σημείο και η ώρα που ξεκίνησε η φωτιά γεννούν εύλογα ερωτήματα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης