Λουκάκου: «Λάθος που έφυγα από την Ίντερ για την Τσέλσι»

Λουκάκου: «Λάθος που έφυγα από την Ίντερ για την Τσέλσι»

Ο Ρομέλου Λουκάκου παραδέχθηκε πως ήταν λάθος να εγκαταλείψει την Ίντερ το προηγούμενο καλοκαίρι για χάρη της Τσέλσι, τονίζοντας παράλληλα πως μπροστά του έχει τη μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του

lukaku_165829
Οι οπαδοί της Ίντερ κατέστησαν σαφές προς τον Ρομέλου Λουκάκου πως πλέον πρέπει να ξανακερδίσει με πράξεις την αγάπη τους μετά την επιστροφή του στο Μιλάνο και ο ίδιος πλέον κάνει ό,τι μπορεί για τους... καλοπιάσει.

Στο πλαίσιο αυτό μάλιστα, ο Βέλγος αναγκάστηκε να παραδεχτεί πως ήταν λάθος να αφήσει τους Νερατζούρι για να πάει το προηγούμενο καλοκαίρι στην Τσέλσι, μια δήλωση βέβαια που σίγουρα θα τον ακόμα (ακόμα) λιγότερο δημοφιλή πίσω στο Λονδίνο.

«Η μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας μου θα είναι η φετινή σεζόν. Ήταν ένα λάθος που έφυγα, ε Νίκο;» παραδέχθηκε αρχικά απευθυνόμενος προς τον Μπαρέλα, προτού συνεχίσει:

«Τώρα είμαι χαρούμενος που φοράω αυτή τη φανέλα, η ομάδα ξέρει τι πρέπει να κάνουμε. Θα είναι μεγάλη πρόκληση η επόμενη σεζόν και πρέπει να συνεχίσουμε όπως τώρα.

Κατά τη διάρκεια που βρισκόμουν στην Αγγλία συνειδητοποίησα πόσο σημαντική είναι η Ίντερ στον κόσμο. Η εικόνα του συλλόγου βελτιώνεται σε διεθνές επίπεδο, η προσέγγιση στα social media είναι πολύ σημαντική και μπορείς να δεις πως συμπεριφερόμαστε στα αποδυτήρια και στις προπονήσεις με τις αγκαλιές μας και τα αστεία μας» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πηγή:www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Εφημέρευαν πάνω από 70 γιατροί στο «Άγιος Ανδρέας», δεν κάλεσαν κανέναν να δει τον 49χρονο - ΕΔΕ διέταξε ο Πλεύρης

Βίντεο-ντοκουμέντο από τη ληστεία σε ψιλικατζίδικο στη Θεσσαλονίκη - Μπούκαραν με μαχαίρι και άρπαξαν 500 ευρώ

«Μετά τον “BoJo” και τον Ντράγκι ποιος;»: Ο Μεντβέντεφ χλευάζει τις πολιτικές εξελίξεις στην Ευρώπη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης