Δημήτρης Μάρκος: Ασημένιο μετάλλιο στα 200μ ελεύθερο
Ο Δημήτρης Μάρκος με χρόνο 1.48.11 κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στους Μεσογειακούς Αγώνες του Οράν και έφτασε τα πέντε στη διοργάνωση
Το πέμπτο του συνολικά μετάλλιο στους Μεσογειακούς Αγώνεςτου Οράν πήρε ο Δημήτρης Μάρκος, κατά την τελευταία ημέρα των αγωνισμάτων κολύμβησης της διοργάνωσης.
Ο Ελληνας πρωταθλητής πήρε τη δεύτερη θέση στα 200μ. ελεύθερο με χρόνο 1:48.11, χάνοντας μόνο από τον Ιταλό Φίλιπο Μέλι, που τερμάτισε σε 1:47.33, ενώ τρίτος ήταν ο Ισπανός Λουίς Ντομίνγκεθ με 1:48.33.
Ο Μάρκος κατέκτησε τις προηγούμενες ημέρες χρυσό μετάλλιο στα 400μ. ελεύθερο και ασημένιο στα 1.500μ., ενώ ήταν μέλος των ομάδων 4Χ200μ. και 4Χ100μ. ελεύθερο, που πήραν την πρώτη και τη δεύτερη θέση αντίστοιχα.
Σε μια αγορά εργασίας που αλλάζει συνεχώς, η αξία των σπουδών δεν κρίνεται μόνο από το πτυχίο αλλά από τις δεξιότητες, τις εμπειρίες και τις προοπτικές που προσφέρουν.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.