US Open: Θα παίξουν κανονικά Ρώσοι και Λευκορώσοι

US Open: Θα παίξουν κανονικά Ρώσοι και Λευκορώσοι

Το US Open αποφάσισε να δεχτεί τους Ρώσους και τους Λευκορώσους τενίστες να αγωνιστούν τον Σεπτέμβριο στο Grand Slam της Νέας Υόρκης

US Open: Θα παίξουν κανονικά Ρώσοι και Λευκορώσοι
Μπορεί το Wimbledon να μην επιτρέπει στους Ρώσους και στους Λευκορώσους τενίστες να συμμετάσχουν στο τουρνουά λόγω της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία αλλά οι Αμερικανοί αποφάσισαν να τους δεχτούν στο US Open (29/8-11/8).

Βέβαια οι Αμερικανοί θα επιτρέψουν στους αθλητές να αγωνιστούν με ουδέτερη σημαία, όπως συνέβη και σε όλα τα υπόλοιπα τουρνουά μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.

«Η USTA θα επιτρέψει σε Ρώσους και Λευκορώσους αθλητές τη συμμετοχή στο US Open το 2022, αλλά μόνο κάτω από ουδέτερη σημαία», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.




Ειδήσεις σήμερα:

Νέα ψεύδη της Τουρκίας, με επίθεση στη Γερμανία: «Μην παίρνετε θέση, η Ελλάδα παραβιάζει τον εναέριο χώρο μας»

Δείτε video: Τα πρώτα αναβαθμισμένα F-16 Viper της Πολεμικής Αεροπορίας εν δράσει

Ξεκινά η δίκη του Κέβιν Σπέισι - Κατηγορείται για τέσσερις σεξουαλικές επιθέσεις
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Best of Network

Δείτε Επίσης