Ολυμπιακός - Εφές: Ώρα ημιτελικού, ώρα Final Four

Ολυμπιακός - Εφές: Ώρα ημιτελικού, ώρα Final Four

Ώρα ημιτελικού. Το πρώτο και τελευταίο βήμα για τον τελικό. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Αναντολού Εφές (19:00, NS Prime και live από το Gazzetta) στον πρώτο ημιτελικό του Final 4 της EuroLeague

olympiacos_-_efes_anadolu
Οι καιροί άλλαξαν. Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στο Final 4 της EuroLeague. Και βρήκε την Αναντολού Εφές με τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ευρώπης. Είναι η ομάδα που θα πρέπει να αποκαθηλώσουν στο δρόμο για την 4η κούπα της ιστορίας τους.

Ένας ταιριαστός ημιτελικός. Αφού ο Ολυμπιακός θα πρέπει να αποδείξει την αγωνιστική πεποίθησή του απέναντι στην καλύτερη (τροπαιούχος γαρ) ομάδα στη EuroLeague. Ποιος είπε ότι οι Πειραιώτες αναζητούν τον εύκολο δρόμο.

Όπως όλα δείχνουν, η Stark Arena θα είναι ερυθρόλευκοι, με τους φίλους του Ολυμπιακού να καταλαμβάνουν το μεγαλύτερο κομμάτι της της εξέδρας.

Διαιτητές του αγώνα είναι οι Μπόρις Ρίτζικ, Όλεγκς Λάτισεβς και Γκίτις Βίλιους.

Κλείσιμο
Ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί δίχως προβλήματα, ενώ όπως όλα δείχνουν ο Εργκίν Αταμάν θα μπορεί να υπολογίζει στον Ροντρίγκ Μπομπουά, όχι όμως και στον Κρούνοσλαβ Σιμόν, ο οποίος αναμένεται να χάσει ολόκληρο το Final 4.

Υπάρχει και το clasico
Τρεις ώρες μετά τον ημιτελικό του Ολυμπιακού, σειρά θα πάρει το ισπανικό clasico, με την Μπαρτσελόνα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους να αντιμετωπίζει τη Ρεάλ Μαδρίτης του Πάμπλο Λάσο.

H φετινή παράδοση είναι υπέρ της Μπαρτσελόνα, η οποία αφού έχασε στο ισπανικό Super Cup, μετράει πέντε συνεχόμενες νίκες, δύο για την ACB, ισάριθμες στη EuroLeague και άλλη μία στον τελικό του Κυπέλλου.

Η τελευταία φορά που τα δύο ισπανικά μεγαθήρια βρέθηκα αντίπαλοι σε ημιτελικό ενός Final 4 ήταν το 2014, με νικήτρια τη Ρεάλ.

Το πρόγραμμα των ημιτελικών στο Final 4
Ολυμπιακός - Αναντολού Εφές 19:00

Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης 22:00

@Photo credits: INTIME

ΠΗΓΗ: https://www.gazzetta.gr/



Ειδήσεις σήμερα:

Το «ελληνοαμερικανικό ειδύλλιο» κακά μαντάτα για την Άγκυρα

Ο γιος του Μπολσονάρου μιλάει για «στημένες» εκλογές και «πολιτική αστάθεια» στη Βραζιλία

Ο Τζο Μπάιντεν δεν θεωρείται "στενή επαφή" της κόρης του Άσλεϊ που βρέθηκε θετική στην Covid-19
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης