Γκουαρδιόλα: Το μήνυμα στήριξης από την κόρη του μετά τον αποκλεισμό

Γκουαρδιόλα: Το μήνυμα στήριξης από την κόρη του μετά τον αποκλεισμό

Η μεγάλη κόρη του προπονητή της Μάντσεστερ Σίτι, Μαρία Γκουαρδιόλα, έγραψε πως μετά από τέτοιες ήττες όπως αυτή από την Ρεάλ νιώθει πιο περήφανη για τον πατέρα της

gkoya
Η Μαρία Γκουαρδιόλα στήριξε με δημόσιο μήνυμα τον πατέρα της, Πεπ, μετά από τον αποκλεισμό της Μάντσεστερ Σίτι από την Ρεάλ Μαδρίτης στα ημιτελικά του Champions League.

Ενώ οι "Πολίτες" ταξίδεψαν στη Μαδρίτη με σκορ 4-3 υπέρ τους αποκλείστηκαν στην παράταση από τη Ρεάλ. Ο Πεπ δήλωσε ότι «ίσως δεν είμαι αρκετά καλός για να πάρω το Champions League με την Σίτι» αλλά τα παιδιά του έσπευσαν να τον στηρίξουν δημόσια.

Ο γιος του Μάριους "ανέβασε" stories στο Instagram με το οποίο στηρίζει τον Πεπ και το ίδιο πήρε η μεγάλη του κόρη, η Μαρία, η οποία έγραψε: «Σε ήττες όπως αυτή είναι που είμαι πιο περήφανη για σένα. Δεν αλλάζουν ποτέ τα συναισθήματα μου».

pepe
Κλείσιμο


Η Μαρία είναι η μεγάλη κόρη του Πεπ με την Κριστίνα Σέρα και είναι 22 ετών. Εκτός από τον Μάριους το ζευγάρι έχει και άλλη μια κόρη την Βαλεντίνα που είναι 15 ετών.



Η Γκουαρδιόλα ζει στο Λονδίνο, είναι γνωστή influencer με μεγάλη απήχηση στην Ισπανία ενώ το 2021 αποκαλύφθηκε η σχέση της με τον Ντελέ Άλι ο οποίος παίζει πλέον στην Έβερτον.



Ειδήσεις σήμερα:

Σε κίνδυνο φτώχειας οι μονογονεϊκές οικογένειες στην Ελλάδα

Συνέδριο νέας εποχής ετοιμάζει το ΠΑΣΟΚ/Κίνημα Αλλαγής

«Ρωγμές» στην Ορθοδοξία από τον «φιλοπόλεμο» Κύριλλο και τα σχέδια για την «Τρίτη Ρώμη»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης