Οι παίκτες της Μπολόνια αποθέωσαν τον προπονητή τους στο νοσοκομείο - Δείτε βίντεο

Οι παίκτες της Μπολόνια αποθέωσαν τον προπονητή τους στο νοσοκομείο - Δείτε βίντεο

Τρομερές εικόνες στο νοσοκομείο της Μπολόνια, όπου νοσηλεύεται ο προπονητής της τοπικής ομάδας Σίνισα Μιχαΐλοβιτς ο οποίος παλεύει για δεύτερη φορά με τη λευχαιμία

Bologna
Συγκλονιστικό σκηνικό, οι παίκτες της Μπολόνια μετά την τεράστια νίκη επί της Ίντερ επισκέφθηκαν τον Μιχαΐλοβιτς στο νοσοκομείο και τον αποθέωσαν!

Η Μπολόνια πέτυχε μεγάλη νίκη επί της Ίντερ και οι παίκτες της ομάδας γιόρτασαν αυτή την τεράστια επιτυχία με τον προπονητή της.

Σε μια συγκλονιστική στιγμή, οι Ροσομπλού βρέθηκαν κάτω από το δωμάτιο του Σίνισα Μιχαΐλοβιτς, τον αποθέωσαν και είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν μαζί του.

Κλείσιμο


Συγκινημένος ο Σέρβος τεχνικός ανταπέδωσε την αγάπη τους και όλοι εύχονται να βγει ξανά νικητής από τη μάχη με τη λευχαιμία.

«Θα παλέψω για εσάς όπως κι εσείς για εμένα» είχε τονίσει στις αρχές του μήνα μέσα από βιντεοκλήση ο Μιχαΐλοβιτς, ο οποίος διατηρεί επαφή με τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο, όπως το 2019 όταν για πρώτη φορά κλήθηκε να κερδίσει τον αγώνα της ζωής του.

Πηγή:www.gazzetta.gr



Ειδήσεις σήμερα:

Με απόφαση του ΣτΕ, το Δημόσιο αποζημιώνει με €200.000 οικογένεια 33χρονου που έχασε τη ζωή του επειδή το ασθενοφόρο άργησε 36 λεπτα

Στα 7.580 τα νέα κρούσματα - 48 θάνατοι, 260 οι διασωληνωμένοι

Την κατάργηση των πιστοποιητικών εμβολιασμού για την είσοδο στη χώρα από την 1η Μαΐου, εισηγούνται οι Εμπειρογνώμονες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης