Η πολίστρια κόρη του Σταύρου Ελληνιάδη δηλώνει έτοιμη να σηκώσει ευρωπαϊκή κούπα

Η πολίστρια κόρη του Σταύρου Ελληνιάδη δηλώνει έτοιμη να σηκώσει ευρωπαϊκή κούπα

Η Ελένη Ελληνιάδη παίζει με τον Εθνικό στον 2ο τελικό του Λεν Τρόφι και το βράδυ της Τετάρτης είναι έτοιμη να στεφτεί Κυπελλούχος Ευρώπης στον Πειραιά

ελλλ
Για τον Εθνικό που επικράτησε με 12-8 της Ντουναϊσβάρος στη Βουδαπέστη στον 1ο τελικό του Λεν Τρόφι πόλο γυναικών η κατάκτηση του Κυπέλλου Ευρώπης μοιάζει να είναι μονόδρομος...

Η ομάδα του Πειραιά θα υποδεχτεί την Τετάρτη (30/3, 20:00) στην έδρα της την Ντουναϊσβάρος στον 2ο τελικό και με το +4 από τον 1ο είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της κούπας για πρώτη φορά μετά από το 2010.

5502189


Κλείσιμο
Βασικό στέλεχος της ομάδας είναι και η Ελένη Ελληνιάδη. Η 22χρονη  κόρη του παλαίμαχου μπασκετμπολίστα του Ολυμπιακού παίζει στην περιφέρεια του Εθνικού και με τα γκολ της θέλει να βοηθήσει την ομάδα της να γράψει ιστορία.

ελ_3
ελ_2
ελ_1


«Μας δίνεται μια μεγάλη ευκαιρία αύριο για να κατακτήσουμε έναν ευρωπαϊκό τίτλο. Είμαστε πολύ χαρούμενες που έχουμε φτάσει έως εδώ και ανεβάζουμε τον Εθνικό στην ελίτ της Ευρώπης. Υπάρχει συγκέντρωση στην ομάδα για να επιτευχθεί ο στόχος μας και είμαστε όλες έτοιμες να δώσουμε το 100%. Δεν επαναπαυόμαστε στο γεγονός ότι κερδίσαμε το πρώτο παιχνίδι και δουλεύουμε σκληρά κάθε μέρα.

Η ομάδα είναι σε πολύ καλή κατάσταση, τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά. Είμαστε δεμένες και αυτό φαίνεται και μέσα στο νερό. Για εμάς είναι πολύ σημαντικό που παίζουμε τον δεύτερο αγώνα που κρίνει τον πρωταθλητή στην έδρα μας, γιατί σημαίνει πως θα έχουμε δίπλα μας όλο τον κόσμο του Εθνικού που μας στηρίζει και μας ανεβάζει κάθε φορά. Για έναν αθλητή είναι πολύ όμορφο συναίσθημα να παίζει στο "σπίτι" του και να έχει όλους τους φιλάθλους του στην κερκίδα»,θα πει η Ελένη Ελληνιάδη στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

Ειδήσεις σήμερα:

«Η κοινή γνώμη είναι αυτή που κρατά στη φυλακή τον Πέτρο Φιλιππίδη», λέει ο Δημητρακόπουλος

Αφρικανική σκόνη μέχρι και το Σάββατο σε όλη τη χώρα, δείτε βίντεο με την πορεία του φαινομένου

Κιρίλ Σαμάλοφ: Ο πρώην γαμπρός του Πούτιν γιορτάζει τα 40α γενέθλιά του με νέο αμόρε στο Ντουμπάι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης