Πελέ θύμισε στον Αρσέν Βενγκέρ ο Κιλιάν Εμπαπέ όταν τον είδε για πρώτη φορά να παίζει.
Φυσικά ο Αλτσατός πρώην τεχνικός της Άρσεναλ δεν είπε ότι είναι ο "νέος Πελέ" αλλά σε συνέντευξη του στην BeinSports τόνισε:
«Ο Εμπαπέ απέδειξε ότι είναι ένας παίκτης που δεν μπορούσε να τον σταματήσει κανείς. Αυτά που κέρδισε στα 23 του είναι απλά εντυπωσιακά. Χωρίς αμφιβολία είναι και θα είναι το νούμερο ένα, ο κληρονόμος του Μέσι και του Ρονάλντο.
Όταν τον είδα για πρώτη φορά, νόμιζα ότι είχα τον Πελέ μπροστά μου και μου τον θύμισε λίγο, σε μια κίνηση για ένα γκολ που ακυρώθηκε κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, κινήσεις που είδα στον Πελέ.
Όλοι νόμιζαν ότι ήμουν τρελός όταν είπα ότι είδα τον Πελέ σε αυτόν, αλλά πραγματικά φτάνει σε αυτά τα επίπεδα. Δεν είναι μόνο γρήγορος, αλλά έχει και εξυπνάδα. Τεχνικά αυτή τη στιγμή είναι ο πιο προηγμένος σε σύγκριση με τον Χάαλαντ».
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.
Τα 71 Service Corners του Κωτσόβολου σε όλη την Ελλάδα προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης που συνδυάζει τεχνογνωσία, άμεση εξυπηρέτηση και σιγουριά.