Χάος στην Παρί! Γιούχα, νεύρα και νίκη... με κατάρες

Χάος στην Παρί! Γιούχα, νεύρα και νίκη... με κατάρες

Η Παρί επικράτησε 3-0 της Μπορντό, οι Μέσι και Νεϊμάρ ήρθαν αντιμέτωποι με την οργή των οπαδών, αποδοκιμασίες αντί για πανηγυρισμούς στο γκολ του Βραζιλιάνου

Pari_Saint_Germen
Ο αποκλεισμός από τη συνέχεια του Champions League με πνευματική και αγωνιστική κατάρρευση στο δεύτερο ημίχρονο της ρεβάνς με την Ρεάλ Μαδρίτης στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» προκάλεσε την... έκρηξη του κόσμου των Παριζιάνων.

Οι παίκτες του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο αποδοκιμάστηκαν στην προθέρμανση πριν από την έναρξη του ματς με την Μπορντό και εν συνεχεία ήταν ελάχιστοι εκείνοι που... γλίτωσαν.



Ο Κιλιάν Εμπαπέ χειροκροτήθηκε και ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ στο 24ο λεπτό με το 15o τέρμα του στο φετινό πρωτάθλημα, φτάνοντας τη συμμετοχή του στα 25 γκολ (έχοντας και 10 ασίστ) για την ομάδα του στην τρέχουσα Ligue 1.



Ο Νεϊμάρ άκουγε από τους οπαδούς να τον αποκαλούν «που@#$@# γιο», φτάνοντας μάλιστα να κάνουν τον κόσμο να πανηγυρίσει για μια παντελώς άστοχη εκτέλεση φάουλ. Μαζί με τον Μέσι άκουγαν έντονη γιούχα σε κάθε τους επαφή με τη μπάλα, όμως, ο Βραζιλιάνος στο 52' έκανε το 2-0 με εύκολο tap-in. Δεν πανηγύρισε και μάλιστα δέχθηκε νέο κύμα ύβρεων.

Ο Παρέδες στο 61' έγραψε το τελικό 3-0 για τους Παριζιάνους, εκείνος άκουσε κάποια χειροκροτήματα, ωστόσο, το μεσημέρι της Κυριακής ήταν τρομερά περίεργο και δύσκολο για τον Ποτσετίνο και τους ποδοσφαιριστές του παρά την επιστροφή στις νίκες μετά και το 1-0 από τη Νις την περασμένη εβδομάδα...

Πηγή:www.gazzetta.gr



Ειδήσεις σήμερα:

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Μητσοτάκη με Ερντογάν - Δείτε βίντεο με τους διαλόγους των δύο ανδρών

Αννίτα Ναθαναήλ: «Το τελευταίο χειρουργείο της Ιωάννας Παλιοσπύρου δεν πήγε καλά»

Πώς η εισβολή στην Ουκρανία επηρεάζει τα ταξίδια των Ρώσων, πύλη εξόδου η Σερβία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης