Πυγμαχία: Πρωταθλήτρια Ελλάδας η Όλγα-Παυλίνα Παπαδάτου
Κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 63 κιλά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ELITE
Η Θεσσαλονικιά πυγμάχος Όλγα-Παυλίνα Παπαδάτου στέφθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας στην κατηγορία της, στα 63 κιλά, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ELITE της Πυγμαχίαςπου διεξήχθη στην Μεγαλόπολη Αρκαδίας από 16 έως 19 Δεκεμβρίου 2021.
Η Όλγα-Παυλίνα Παπαδάτου ανήκε μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2021 στην ομάδα Πυγμαχίας του Ολυμπιακού και στη συνέχεια μετεγγράφη στο Σύλλογο Περσέας. Μαζί με τον προπονητή της Μανώλη Λαβδάκη ξεκίνησαν την πορεία τους πολύ δυναμικά αφού ο σύλλογος αναδείχθηκε πρωταθλητής στις γυναίκες.
Οι προσπάθειες και οι κόποι της αθλήτριας επιβραβεύτηκαν και στέφθηκαν από επιτυχία ώστε να αναδειχθεί πρωταθλήτρια στην κατηγορία της. Είναι πλέον μέλος της Εθνικής Ομάδας και ετοιμάζεται για νέους αγώνες που θα διεξαχθούν στην Σερβία τον προσεχή μήνα.
Η αθλήτρια δήλωσε: «Νιώθω πλήρως ικανοποιημένη για την συμμετοχή μου στους αγώνες πρωταθλήματος και ασφαλώς για το αποτέλεσμα. Δικαιώθηκαν οι προσπάθειες μου με την κατάκτηση της πρώτης θέσης Α κατηγορίας. Εννοείται πως θα συνεχίσω τον αγώνα και θα καταβάλλω ακόμη μεγαλύτερες προσπάθειες.Η κατάκτηση μιας νίκης αποτελεί για μένα μεγάλη τιμή αλλά εμπεριέχει και μεγάλη ευθύνη αφού θα παίζω στο εξωτερικό φορώντας το εθνόσημο μας . Ευχαριστώ τον προπονητή μου κ. Λαβδάκη για την καθοδήγηση και την ψυχική στήριξη του».
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.