Τιμωρία τριών αγωνιστικών επιβλήθηκε στον Φακούντο Μπερτόγλιο για όσα διαδραματίστηκαν στην αναμέτρηση του Άρη με το Βόλο, κάτι που σημαίνει πως ο Αργεντινός θα χάσει τα ματς με ΠΑΣ, ΠΑΟΚ και Αστέρα Τρίπολης
Χωρίς να υπολογίζει στον Φακούντο Μπερτόλιο θα πρέπει να καταστρώσει τα πλάνα του για τις επόμενες εβδομάδες ο Άκης Μάντζιος. Ο Αργεντινός τιμωρήθηκε με τρεις αγωνιστικές για τα όσα εκτυλίχθηκαν στην αναμέτρηση του Άρη με τον Βόλο στη Θεσσαλία και τίθεται πλέον εκτός για τα επόμενα ματς που ακολουθούν.
Συγκεκριμένα ο Μπερτόγλιο θα χάσει τις επικείμενες αναμετρήσεις απέναντι σε ΠΑΣ Γιάννινα (20/11,), ΠΑΟΚ (28/11) όπως και τον πρώτο αγώνα Κυπέλλου για τη φάση των «16», αν και η ομάδα της Θεσσαλονίκης ετοιμάζεται να ασκήσει έφεση για να αρθεί η ποινή.
Ανάλογη ήταν και η τιμωρία που επιβλήθηκε και στους δυο παίκτες του Βόλου Ζαν Μπαριέντος και Φάουστο Γκρίλο, οι οποίοι με την σειρά τους θα χάσουν τα επόμενα τρία παιχνίδια της Θεσσαλικής ομάδας.
Η νέα σχεδίαση, η εξελιγμένη πλατφόρμα, ο υβριδικός κινητήρας, οι κορυφαίες αναρτήσεις και τα εξελιγμένα συστήματα ασφάλειας του νέου T-Roc καθιστούν το νέο μοντέλο της Volkswagen μια ολοκληρωμένη πρόταση για τον σύγχρονο τρόπο ζωής.