Ο τερματοφύλακας της Σερλκ Μπριζ, Μιγκέλ Βαν Νταμ, διαγνώστηκε για πέμπτη φορά με λευχαιμία

Ο τερματοφύλακας της Σερλκ Μπριζ, Μιγκέλ Βαν Νταμ, διαγνώστηκε για πέμπτη φορά με λευχαιμία

Όλα έδειχναν πως ο Μιγκέλ Βαν Νταμ έχει ξεπεράσει το πρόβλημα της υγείας του, ωστόσο οι νέες εξετάσεις έδειξαν πως η μάχη του απέναντι στον καρκίνο θα συνεχιστεί

vandam
Ο Μιγκέλ Βαν Νταμ συνεχίζει να δίνει την μεγαλύτερη μάχη της καριέρας του, της ζωής του. Παρότι από τις προηγούμενες εξετάσεις του φαινόταν πως μάλλον είχε ξεπεράσει το πρόβλημα της υγείας του και η λευχαιμία αποτελούσε… παρελθόν, τελικά κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει.

«Οι γιατροί δεν βρήκαν να έχω λευχαιμία στο αίμα μου και τίποτα δεν έχει φανεί στις εξετάσεις. Παραμένουμε επιφυλακτικοί και δεν μιλάμε ακόμη για θεραπεία», ανέφερε προ μηνός ο Βαν Νταμ όταν οι εξετάσεις του έδειχναν καθαρές.

Ο 28χρονος κίπερ Βαν Νταμ για 5η φορά στη ζωή του διαγνώστηκε με λευχαιμία και ο ουρανός… σκοτείνιασε ξανά. Λίγες ημέρες νωρίτερα, τα μαντάτα έδειχναν να είναι καλά για τον Μιγκέλ Βαν Νταμ και πως έχει ξεπεράσει τη λευχαιμία. Κάτι που δεν συνέβη τελικά.

Ο ίδιος, δηλώνει πεπεισμένος πως θα καταφέρει να βγει ξανά νικητής. Θα δώσει άλλη μία μάχη, ελπίζοντας πως θα την κερδίσει για λογαριασμό της γυναίκας του αλλά και της νεογέννητης κόρης του.

Πηγή:www.sport-fm.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Στο μικροσκόπιο της εφορίας οι καταθέσεις του 2015!

Στις 10 στη Βουλή η σύγκρουση Μητσοτάκη - Τσίπρα για την πανδημία

Ο Γρηγόρης Πετράκος (με rapid test) έκανε πρεμιέρα στο εμβολιασμένο κοινό του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης