Ο Σιμεόνε ζήτησε από τον Σουάρες να κάνει «ψηστήρι» στον Μέσι για να πάει στην Ατλέτικο Μαδρίτης

Ο Σιμεόνε ζήτησε από τον Σουάρες να κάνει «ψηστήρι» στον Μέσι για να πάει στην Ατλέτικο Μαδρίτης

Σε μια φοβερή αποκάλυψη προχώρησε ο προπονητής της Ατλέτικο Μαδρίτης, σχετικά με προσπάθεια του να κάνει το κόλπο γκρόσο με τον Λιονέλ Μέσι

simeone_202536
Μια... διακριτική προσπάθεια να αποκτήσει τον Λιονέλ Μέσι για λογαριασμό των «ροχιμπλάνκος» έκανε ο «Τσόλο», ο οποίος σε συνέντευξή του στην «Diario Ole» παραδέχθηκε πως ρώτησε τον Λουίς Σουάρες εάν υπήρχε έστω μια απειροελάχιστη πιθανότητα να γίνει το μεγάλο μεταγραφικό «μπαμ».

«Θα σας δώσω λεπτομέρειες. Όταν συνέβη ό,τι συνέβη με τον Μέσι στην Μπαρτσελόνα πήρα τηλέφωνο τον Λουίς. Με όλον τον σεβασμό προς τον Μέσι, δεν τον πήραμε απευθείας τηλέφωνο. Οπότε πήρα τον Λουίς και τον ρώτησα: "Τι έγινε, πώς είναι; Λες να ήθελε να έρθει; Υπάρχει έστω και η ελάχιστη πιθανότητα; Σκεφτείτε να ερχόταν στην Ατλέτικο», ανέφερε ο Αργεντινός κόουτς.



Κλείσιμο
Υπενθυμίζεται πως ο Σουάρες έφυγε από την Μπαρτσελόνα μετά την ανάληψη της τεχνικής της ηγεσίας από τον Ρόναλντ Κούμαν, ο οποίος τον ενημέρωσε τηλεφωνικά πως δεν τον υπολογίζει εξαιτίας της ηλικίας του, μόνο και μόνο για να... τιμωρηθεί από τον Ουρουγουανό ο οποίος την αμέσως επόμενη σεζόν πήγε στο «Wanda Metropolitano» και πήρε από το... χέρι τους «ροχιμπλάνκος» για να τους οδηγήσει στην κατάκτηση της La Liga.

Όσον αφορά τον Μέσι φαίνεται πως ήταν πιο πιθανό να «ψηθεί» από τον κολλητό του, παρά να παίξει για τους Καταλανούς αμισθί, όπως ήλπιζε -σύμφωνα με δηλώσεις του ιδίου- ο νυν πρόεδρος του κλαμπ, Ζοάν Λαπόρτα. 


Ειδήσεις σήμερα:

Δείτε βίντεο: Πανικόβλητοι γονείς έτρεχαν να πάρουν τα παιδιά τους μετά τον σεισμό των 6,3 Ρίχτερ στην Κρήτη

Ο σεισμολόγος Παπαδόπουλος για τα 6,3 Ρίχτερ στην Κρήτη: Αναμένονται μετασεισμοί

Live update - Σεισμός στην Κρήτη: Όλες οι τελευταίες εξελίξεις
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης