Τορίνο-Γιουβέντους: Η φιλική κλωτσιά του Αλέγκρι που... ενόχλησε τον Μπερναρντέσκι
Ο Μαξ Αλέγκρι θέλησε μάλλον να εμψυχώσει τον Φεντερίκο Μπερναρντέσκιμετά από ένα «πούλημα» της μπάλας, αλλά ο τρόπος του τον... πλήγωσε
Η Γιουβέντους χρειάστηκε να περιμένει μέχρι το 86΄ για να ξεκλειδώσει την άμυνα της Τορίνο. Και ο Μαξ Αλέγκρι φρόντισε σε όλο αυτό το διάστημα μέχρι το «χρυσό» γκολ του Λοκατέλι να ενθαρρύνει τους παίκτες του να συνεχίσουν να προσπαθούν για τη νίκη.
Έτσι όπως έκανε και επί προσωπικού στον Φεντερίκο Μπερναρντέσκι, δίνοντας του μια... ευγενική κλωτσιά μετά το πούλημα της μπάλας από τον Ιταλό εξτρέμ. Από τον μορφασμό πόνου του ίδιου, όμως, φάνηκε ότι ο allenatore της Γηραιάς Κυρίας μάλλον το... παράκανε.
H Inalan μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι του Double Play, αποδεικνύοντας ότι η κορυφαία σύνδεση μπορεί και πρέπει να πηγαίνει πακέτο με την απεριόριστη επικοινωνία.
Στο πλαίσιο του 11ου Φόρουμ, εκπρόσωποι της Πολιτείας, του ακαδημαϊκού και του επιχειρηματικού κόσμου έβαλαν στο μικροσκόπιο το χάσμα ανάμεσα στη μάθηση και τις σύγχρονες απαιτήσεις της παραγωγής.