Ο οδηγός του Ρονάλντο περίμενε επτά ώρες σε βενζινάδικο στο Τσέσαϊρ για να γεμίσει την Bentley του Πορτογάλου!
Ο οδηγός του Κριστιάνο Ρονάλντο, χρειάστηκε να περιμένει περίπου επτά ώρες, έξω από πρατήριο καυσίμων για να γεμίσει την πανάκριβη Bentley του Πορτογάλου αστέρα
Στην Βρετανία υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με τα καύσιμα, καθώς έχουν εξαντληθεί, στο 50% έως και 90% των αντλιών βενζίνης και ντίζελ στα πρατήρια καυσίμων ορισμένων περιοχών. Αυτό έχει προκαλέσει την δυσαρέσκεια και την αγανάκτηση του κόσμου, ο οποίος μάλιστα δεν διστάζει να πιαστεί ακόμα και στα χέρια για να προλάβει να βάλει βενζίνη.
Ο οδηγός του Κριστιάνο Ρονάλντο, από την πλευρά του, ταλαιπωρείται κι αυτός με τα τεράστια προβλήματα που έχουν προκύψει. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Daily Mail», ο οδηγός εθεάθη να περιμένει σχεδόν επτά ώρες έξω από πρατήριο καυσίμων, για να γεμίσει βενζίνη στην πανάκριβη Bentley του Πορτογάλου αστέρα.
Ωστόσο, η αναμονή δεν έφερε και το πολυπόθητο αποτέλεσμα, καθώς ο οδηγός του 36χρονου επιθετικού, έφυγε χωρίς βενζίνη, καθώς είχαν τελειώσει όλα τα καύσιμα από το συγκεκριμένο πρατήριο. Πάντως ο Ρονάλντο δεν φαίνεται να ταλαιπωρήθηκε ιδιαίτερα, καθώς εκείνες τις ώρες ήταν στο σπίτι με την οικογένεια του.
Cristiano Ronaldo's driver queues for SEVEN HOURS at petrol station to fill up star's £220,000 Bentley https://t.co/4gMohSwS10
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς