Παρελθόν είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει και ο Μίραλεμ Πιάνιτς από την Μπαρτσελόνα, που αυτή τη στιγμή είναι από τους πιο ακριβοπληρωμένους στους Καταλανούς
Παρελθόν ο Μέσι, παρελθόν και οΓκριεζμάν, αλλά η έξοδος ποδοσφαιριστών από το «Καμπ Νόου» και το συμμάζεμα των οικονομικών της Μπαρτσελόναδεν αποκλείεται να συνεχιστεί ακόμα και τώρα, που οι περισσότερες αγορές έχουν κλείσει.
Παρά τις περιορισμένες επιλογές, ο Μίραλεμ Πιάνιτς είναι με το ένα πόδι εκτός Μπαρτσελόνα, καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ της καταλανικής «Sport», ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή εξετάζει αγορές που είναι ακόμα ανοιχτές, ώστε να μην περάσει και μία δεύτερη σεζόν μεταξύ πάγκου και εξέδρας.
Ρωσία και Τουρκία είναι αυτή τη στιγμή στο πρώτο πλάνο, ωστόσο το πρόβλημα εξακολουθεί να είναι το υψηλό συμβόλαιο του Βόσνιου χαφ, που προβλέπει ετήσιες αποδοχές οκτώ εκατ. ευρώ, ποσό που είναι εξαιρετικά αμφίβολο ότι μπορεί να το δώσει κάποια άλλη ομάδα.
Η πραγματική ανανέωση ξεκινά εκεί όπου σώμα και μυαλό κάνουν reset, φορτίζουν μπαταρίες και ξαναβρίσκουν τον ρυθμό τους. Και κάπως έτσι, οι χειμερινές εκπτώσεις της Dunlopillo αποκτούν ξαφνικά νόημα, πολύ πιο ουσιαστικό από μια απλή αγορά.