Μεταγραφικό... ντόμινο: Στην Μπαρτσελόνα ο Ντε Γιονγκ, στην Ατλέτικο ο Γκριεζμάν και στην Τσέλσι ο Σαούλ

Μεταγραφικό... ντόμινο: Στην Μπαρτσελόνα ο Ντε Γιονγκ, στην Ατλέτικο ο Γκριεζμάν και στην Τσέλσι ο Σαούλ

Στο θρίλερ του πιο «τρελού» μεταγραφικού παζαριού, η Ατλέτικο ανακοίνωσε Γκριεζμάν, η Μπαρτσελόνα τον Λουκ Ντε Γιονγκ και η Τσέλσι τον Σαούλ

tranfers
Τις τελευταίες ώρες εκτυλίχθηκε ένα... ντόμινο ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα, Ατλέτικο Μαδρίτης και Τσέλσι για τις μεταγραφές των Γκριεζμάν και Σαούλ Νίγκεθ. Ωστόσο, όλα πήγαν καλά για τους εμπλεκόμενους, οι Καταλανοί παραχώρησαν τον Γάλλο άσο στους «ροχιμπλάνκος», με αποτέλεσμα να τρέξουν και εκείνοι με τη σειρά τους την υπόθεση δανεισμού του Ντε Γιονγκ.

Την τελευταία διετία, ο Ολλανδός διεθνής φόρεσε τη φανέλα των Σεβιγιάνων, μετρώντας σε αυτό το διάστημα 94 συμμετοχές και 19 τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις. Ο Λουκ Ντε Γιονγκ θα καλύψει το κενό του Αντουάν Γκριεζμάν απλά με τη μορφή δανεισμού ως το τέλος της σεζόν, χωρίς χρηματικό ποσό προς τη Σεβίλλη.



Την ίδια ώρα Τσέλσι και Ατλέτικο ανακοίνωσαν το δανεισμό του Σαούλ έστω με μεγάλη καθυστέρηση.


Κλείσιμο
Ο Σαούλ θα αγωνιστεί δανεικός στους Μπλε ως το τέλος της σεζόν, με την Τσέλσι να πληρώνει 4 εκατομμύρια ευρώ για τον δανεισμό και να διαθέτει οψιόν αγοράς στα 40 εκατομμύρια ευρώ.



Νωρίτερα η Ατλέτικο και η Μπαρτσελόνα ειχαν συμφωνήσει για την «μεγάλη επιστροφή» του Αντουάν Γκριεζμάν στη Μαδρίτη με μορφή δανεισμού. Ο Γάλλος επιθετικός επιστρέφει στους «ροχιμπλάνκος» έπειτα από δύο χρόνια παραμονής στους μπλαουγκράνα.



Οι δύο ομάδες συμφώνησαν για τον δανεισμό του 30χρονου για έναν χρόνο με περίπου 10 εκατ. ευρώ, ενώ η Ατλέτικο υποχρεούται να ολοκληρώσει τη μετακίνηση του παίκτη με κανονική μεταγραφή το ερχόμενο καλοκαίρι, καταβάλλοντας στους «μπλαουγράνα» ρήτρα ύψους 40 εκατ. ευρώ.



Υπενθυμίζεται ότι η μεταγραφή του Γκριεζμάν από την Ατλέτικο στην Μπαρτσελόνα είχε κοστίσει 120 εκατ. ευρώ και έπειτα από μια διετία που μέτρησε μόλις 35 γκολ σε 102 συμμετοχές, θα επιστρέψει στην Ατλέτικο για να τεθεί υπο τις οδηγίες του Ντιέγκο Σιμεόνε.


Ειδήσεις σήμερα

Ο ανασχηματισμός στα απόνερα «του ναυαγίου Αποστολάκη»

Πώς θα κλείσουν οι τρύπες για 15.000 αναστολές στα νοσοκομεία

Αφροδίτη Μπάρμπα: Από τη «χρυσή φυλακή» του Άραβα στα κρατητήρια για την κόκα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης