Σε μια τρυφερή ανάρτηση προχώρησε η Βανέσα Μπράιαντ, σύζυγος του Κόμπι Μπράιαντ, με αφορμή την ημέρα των 43ων γενεθλίων του, χθες την 23η Αυγούστου.
«Χρόνια πολλά, Πάπι. Θα σε αγαπώ για πάντα. Αιώνια αγάπη», έγραψε η 39χρονη Βανέσα σε μία φωτογραφία, που ανέβασε λίγες ώρες πριν, αγκαλιά με τον αδικοχαμένο σύζυγό της. Πολλοί από τους ακολούθους της έστειλαν τις ευχές τους αφήνοντας από κάτω ένα σχόλιο.
Ο 41χρονος θρύλος του ΝΒΑ πέθανε τον Ιανουάριο του 2020 έπειτα από την συντριβή ελικοπτέρου στην Καλιφόρνια. Τραγικό θάνατο βρήκε και η 13χρονη κόρη του ζευγαριού, Τζιάννα, που επέβαινε σε αυτό μαζί με τον πατέρα της.
Είναι η μέθοδος που διατηρεί ανέπαφο το φυσικό άρωμα και την αυθεντική γεύση του σκληρού σιταριού, «κλειδώνοντας» τις βιταμίνες, τις πολύτιμες πρωτεΐνες του και τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του προϊόντος
Εξαιρετική ευελιξία στη χρήση, κορυφαία απόδοση, ανεπανάληπτη καθαριότητα και απαράμιλλο στυλ: Αυτά είναι ορισμένα μόνο από τα πλεονεκτήματα της νέας σειράς Dyson Pencil Range που συνδυάζει τη μίνιμαλ σχεδίαση με τη μάξιμουμ εργονομία για να φέρει (άλλη) μία επανάσταση στο σπίτι μας.