Υφυπουργείο Αθλητισμού: Ζήτησε από την ΕΛ.ΑΣ. αυστηρή τήρηση του πρωτοκόλλου στον τελικό

Υφυπουργείο Αθλητισμού: Ζήτησε από την ΕΛ.ΑΣ. αυστηρή τήρηση του πρωτοκόλλου στον τελικό

Από το Υφυπουργείο Αθλητισμού ζητήθηκε από τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. να υπάρξει απόλυτη τήρηση του πρωτοκόλλου υγιεινής και ασφάλειας στον τελικό Κυπέλλου Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ

derby_21
Επιστολή στον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας με κοινοποίηση στο υπουργείο Δημοσίας Τάξεως εστάλη (21/5) από το Υφυπουργείο αθλητισμού. Με αφορμή τις καταγγελίες του Εργοτέλη για το ματς με τον Ιωνικό αλλά και την παρουσία οπαδών του ΠΑΟΚ στην Αθήνα σε αυτήν την επιστολή τονίζεται πως θα πρέπει να υπάρξει πιστή τήρηση του πρωτοκόλλου υγιεινής και ασφάλειας, ιδιαίτερα για όσους δικαιούνται εισόδου. Από το Υφυπουργείο ζητούν να μην μπει κανένας στο ΟΑΚΑ που δεν είναι καταγεγραμμένος και βέβαια να μην υπάρξει το παραμικρό που μπορεί να... χαλάσει τον τελικό.

Θυμίζουμε την ανακοίνωση της ΕΠΟ για τα μέτρα στον τελικό:

Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνονται οι όροι οργάνωσης του τελικού αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας 2021 Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, βάσει του υφιστάμενου υγειονομικού πρωτοκόλλου και του επιχειρησιακού σχεδίου της Αστυνομίας.
1.Οι οργανωτικές διαδικασίες του τελικού αγώνα, καθορίζονται αποκλειστικά από το εγκεκριμένο από την ΓΓΑ υγειονομικό πρωτόκολλο.

2.Ο αγώνας θα διεξαχθεί με περιορισμένο αριθμό διαπιστευμένων και εργαζομένων για την οργάνωσή του, οι οποίοι θα εισέρχονται στο ΟΑΚΑ από την Πύλη Α και επί τόπου θα διενεργείται ο πρώτος έλεγχος ταυτοποίησης των στοιχείων με υποχρεωτική επίδειξη του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας.

3.Άπαντες οι εισερχόμενοι στην εγκατάσταση, μηδέ των μελών των δύο ομάδων εξαιρουμένων, θα φέρουν ειδικές διαπιστεύσεις που έχουν εκδοθεί από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Κανένα άλλο πρόσωπο δεν θα έχει δικαίωμα εισόδου στο ΟΑΚΑ και δεν θα ισχύσει καμία ταυτότητα ελευθέρας εισόδου.

4.Πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη λήξη του αγώνα, η εγκατάσταση θα τελεί υπό τον έλεγχο της Αστυνομίας και καθίσταται σαφές ότι η προσέγγιση του Ο.Α.Κ.Α. δεν θα είναι δυνατή για οιονδήποτε δεν πληροί την αμέσως προαναφερθείσα προϋπόθεση.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Τρόμος για 22χρονη: Γνωρίστηκαν στο Facebook, βγήκαν ραντεβού και... την βίασε!

Πρίγκιπας Χάρι: Η Μέγκαν μου είπε ότι ήθελε να αυτοκτονήσει, αλλά δεν το έκανε για χάρη μου

Μπιλ Γκέιτς: Γιατί φορά ακόμα τη βέρα του παρά την ανακοίνωση διαζυγίου με τη Μελίντα;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης