Μπιλ Γκέιτς: Γιατί φορά ακόμα τη βέρα του παρά την ανακοίνωση διαζυγίου με τη Μελίντα;

Μπιλ Γκέιτς: Γιατί φορά ακόμα τη βέρα του παρά την ανακοίνωση διαζυγίου με τη Μελίντα;

Με τη βέρα στο αριστερό εμφανίστηκε ο συνιδρυτής της Microsoft σε τηλεδιάσκεψη του «Παγκόσμιου Φόρουμ για την Ανάκαμψη της Οικονομίας»

gates_vera1
Αίσθηση προκάλεσε η πρώτη δημόσια εμφάνιση του γκουρού της Πληροφορικής, Μπιλ Γκέιτς μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου του πριν από μερικές εβδομάδες, καθώς φορούσε ακόμη τη βέρα του.

Ο συνιδρυτής της Microsoft συμμετείχε σε τηλεδιάσκεψη με τη Διευθύνουσα Σύμβουλο του Επιμελητηρίου Εμπορίου των ΗΠΑ, Σουζάν Κλαρκ για τα μαθήματα που έλαβαν οι πολίτες απ' όσα βίωσαν από την πανδημία της νόσου COVID-19.

Στο βίντεο που κάνει το γύρο των αμερικανικών ΜΜΕ, η χρυσή βέρα του Γκέιτς βγάζει μάτι...



Εκπρόσωπος του 65χρονου δισεκατομμυριούχου ρωτήθηκε από το δημοσιογράφο της ιστοστελίδας «Insider» για το θέμα, ωστόσο αρνήθηκε να προβεί σε σχόλιο.

Κλείσιμο
Η βέρα του Γκέιτς φαινόταν καθαρά στο αριστερό του χέρι, όπως αναφέρει η εφημερίδα New York Post.

Ο Γκέιτς και η η Μελίντα αποφάσισαν από κοινού να λάβουν διαζύγιο μετά από 27 χρόνια γάμου, όπως ανακοίνωσαν στις 3 Μαΐου.

«Ζητάμε χώρο και να γίνει σεβαστή η ιδιωτική ζωή της οικογένειάς μας καθώς αρχίζουμε να πορευόμαστε σε αυτήν τη νέα ζωή», ανέφεραν, μεταξύ άλλων, στο Twitter.

Ο Γκέιτς, ο οποίος εμφανίστηκε με καλή διάθεση στην τηλεδιάσκεψη, συζήτησε για τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν για να αποτραπεί μία περαιτέρω κλιμάκωση για τη δημόσια υγεία σε περίπτωση μιας νέας πανδημίας.

«Έχουμε μάθει πολλά που θα μας βοηθήσουν για την επόμενη πανδημία και κάνοντας κάποιες επενδύσεις στην έρευνα και ανάπτυξη και έπειτα διαθέτοντας εργοστάσια, έχοντας επίβλεψη και μια μεγάλη ομάδα εμπειρογνωμόνων σε παγκόσμια βάση, θα μπορούσαμε να χειριστούμε κάτι τέτοιο χωρίς να υποστούμε τη ζημιά που έπρεπε τώρα να βιώσουμε» δήλωσε ο Μπιλ Γκέιτς, που ήταν ο τελευταίος ομιλητής του διήμερου «Παγκόσμιου Φόρουμ για την Ανάκαμψη της Οικονομίας».

Πάντως, δεν είναι σαφές σε ποιες από τις βίλες του βρισκόταν την ώρα που συμμετείχε εικονικά στο Παγκόσμιο Φόρουμ. Ωστόσο, τις τελευταίες εβδομάδες φέρεται να έχει μετακομίσει στην Καλιφόρνια σ' ένα εξαιρετικά πριβέ γκολφ κλαμπ που του ανήκει, σύμφωνα με πηγή που επικαλείται η ιστοσελίδα «Pagesix».

Ειδήσεις σήμερα

«Ήμουν πρόθυμος να πάρω ναρκωτικά»: Εξομολόγηση-χείμαρρος του πρίγκιπα Χάρι για το τραύμα από τον χαμό της Νταϊάνα!

Γιαννάκου (ΘΕΜΑ 104,6): Θλιβερά τα όσα είπε ο Κώστας Τσιάρας

Συνεπιμέλεια: Ψηφίστηκε ο νόμος - Οι διαρροές από τη ΝΔ, η στάση του ΣΥΡΙΖΑ και η αντίδραση της αντιπολίτευσης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης