Υγρός Στίβος: Ο Κυριάκος Γιαννόπουλος νέος πρόεδρος στην κολυμβητική ομοσπονδία
Ο Κυριάκος Γιαννόπουλος είναι ο νέος πρόεδρος της ΚΟΕ - Στις εκλογές που διεξήχθησαν σήμερα συγκέντρωσε 111 ψήφους και ο Σπύρος Γιαννιώτης 91
Ο Κυριάκος Γιαννόπουλος είναι ο νέος πρόεδρος της ΚΟΕ. Στις εκλογές της 29ης Μαρτίου 2021 ο Κυριάκος Γιαννόπουλος επικεφαλής της παράταξης "Κολυμπάμε Μαζί" συγκέντρωσε 111 ψήφους και ο Σπύρος Γιαννιώτης με το "Νέο Κύμα" 91. Συνολικά ψήφισαν 202 σωματεία.
Ο Ξυλούρης στην ΕΟΕ
Στην ΕΟΕ εξελέγη ο Νίκος Ξυλούρης με 103 ψήφους έναντι 96 του Δημήτρη Διαθεσόπουλου. Αναπληρωματικό μέλος στην ΕΟΕ εξελέγη ο Σπύρος Γιαννιώτης.
Η ΚΟΕ μετά από 27 χρόνια αλλάζει διοίκηση και από τον Δημήτρη Διαθεσόπουλο περνάει στον Κυριάκο Γιαννόπουλο, ο οποίος είναι Ολυμπιονίκης της υδατοσφαίρισης με 4 συμμετοχές σε Ολυμπιακούς Αγώνες και θητεία στον ΑΝΟΓ και στον Ολυμπιακό.
Εξελέγησαν με την παράταξη Γιαννόπουλου οι κάτωθι 12:
Γιαννόπουλος 111
Ξυλούρης 104
Με την παράταξη Γιαννιώτη εκλέγονται οι κάτωθι 9:
Γιαννιώτης 91
Μάλαμας 92
Νικολαϊδης 86
Ξιάρχος 81
Μωραϊτίδου 78
Σαββίδης 76
Παντής 75
Παυλογιάννης 73
Μαρκοπούλου 72
Χωρίς εκπρόσωπο ο Ολυμπιακός
Στο νέο ΔΣ δεν υπάρχει εκπρόσωπος του Ολυμπιακού, ο οποίος είχε 2 υποψηφίους (Αντωνάκου, Σκανδαλάκης), ενώ ο Παναθηναϊκός έχει τον Στέφανο Αυγουλέα, ο ΠΑΟΚ τον Γιώργο Νικολαϊδη και ο Απόλλων Σμύρνης τον Γιώργο Αφρουδάκη.
Κανείς από τους 12 της παράταξης του Κυριάκου Γιαννόπουλο δεν έχει εκλεγεί ξανά στο ΔΣ της ΚΟΕ. Από την παράταξη του Σπύρου Γιαννιώτη στο προηγούμενο συμβούλιο ήταν ο Ηλίας Μάλαμας, ο Ηλίας Ξιάρχος και η Άννα Μαρκοπούλου.
Οι Ολυμπιονίκες του ΔΣ
Στο νέο ΔΣ έχουμε 3 Ολυμπιονίκες του πόλο, τον Κυριάκο Γιαννόπουλο, τον Γιώργο Αφρουδάκη (4ος το 2004) και την Εύη Μωραϊτίδου.
Όσο αφορά την κολύμβηση έχουμε 2 Ολυμπιονίκες, τον Σπύρο Γιαννιώτη και τον Νίκο Ξυλούρη.
Οι δύο αυτές διακρίσεις αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής πορείας του Ομίλου B&F, ο οποίος συνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στην καινοτομία, στην ποιότητα, στη δημιουργικότητα και στη διαρκή εξέλιξη
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.