Ρωσίδα φίλη της Τσέλσι ζητά να τελειώσει το lockdown για να βγει ραντεβού με άνδρες

Ρωσίδα φίλη της Τσέλσι ζητά να τελειώσει το lockdown για να βγει ραντεβού με άνδρες

Το μοντέλο του Playboy, Μαρία Λίμαν, εξέφρασε τα παράπονα της από τους περιορισμούς του lockdown, λέγοντας πως κατά τη διάρκεια της καραντίνας στερήθηκε τα ραντεβού με άντρες και τα ψηλοτάκουνα παπούτσια της

mariamain
Η 27χρονη καλλονή από τη Ρωσία που έγινε ιδιαίτερα γνωστή κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ το 2018, ομορφαίνοντας τις εξέδρες με την παρουσία της, φαίνεται ιδιαίτερα προβληματισμένοι από τους περιορισμούς της πανδημίας.
Maria-Liman-17
liman_maria9
Συγκεκριμένα το μοντέλο του Playboy και Instagrammer, που μετρά περίπου ένα εκατομμύριο ακολούθους, εξέφρασε το έντονο παράπονο της, από την κοινωνική απομόνωση που βιώνει στο Λονδίνο, λέγοντας: «Κατά τη διάρκεια της καραντίνας, δεν είμαι σε θέση να συναντήσω άνδρες ή να βγω ραντεβού. Θέλω επίσης να πάω για ψώνια, χρειάζομαι νέα φορέματα και έχω ήδη ξεχάσει πώς να περπατώ σε τακούνια.

Βρισκόμουν στο Ντουμπάι για τα γενέθλιά μου και δεν μπορούσα να πιστέψω ότι εξακολουθούν να υπάρχουν χώρες που παρέμεναν σε μεγάλο βαθμό ανοιχτές. Όλα τα εστιατόρια ήταν ανοιχτά και κανείς δεν ανησυχούσε για την πανδημία.

Μια μέρα θα έπρεπε να πετάξω από το Ντουμπάι στο Λονδίνο, αλλά το Ηνωμένο Βασίλειο έκλεισε τα σύνορά του και οι πτήσεις ακυρώθηκαν, οπότε έπρεπε να πληρώσω 5.000 λίρες για να ταξιδέψω στη Ρωσία και από εκεί στο Λονδίνο. Αυτή τη στιγμή θέλω πραγματικά να επιστρέψω στη Ρωσία, αλλά φοβάμαι να πετάξω οπουδήποτε».
mariarussia
Κλείσιμο

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Мария Лиман (@liman_maria)Συγκεκριμένα το μοντέλο και Instagrammer, που μετρά περίπου ένα εκατομμύριο ακολούθους, εξέφρασε το έντονο παράπονο της, από την κοινωνική απομόνωση που βιώνει στο Λονδίνο, λέγοντας: «Κατά τη διάρκεια της καραντίνας, δεν είμαι σε θέση να συναντήσω άνδρες ή να βγω ραντεβού. Θέλω επίσης να πάω για ψώνια, χρειάζομαι νέα φορέματα και έχω ήδη ξεχάσει πώς να περπατώ σε τακούνια.






liman_maria13

Ακόμη αναφέρθηκε και στο γεγονός πως άνοιξε μια σελίδα πορνογραφικού περιεχομένου, εξαιτίας της λογοκρισίας που υφίστανται οι φωτογραφίες της στο Instagram.

«Τίποτα ενδιαφέρον δεν συμβαίνει στο Ηνωμένο Βασίλειο, πολλοί άνθρωποι έχουν αρρωστήσει εδώ. Πιστεύω ειλικρινά ότι όταν τελειώσει το λοκντάουν, πολλοί άνθρωποι θα αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα ψυχικής υγείας. Επίσης, δημιούργησα μια σελίδα στο OnlyFans επειδή το Instagram έχει αυστηροποιήσει τους όρους χρήσης του και πολλές από τις φωτογραφίες μου έχουν διαγραφεί. Ανησυχώ ότι θα καταλήξουν να διαγράψουν τη σελίδα», αποκάλύπτει η ίδια.

Στο OnlyFans μπορώ να δημοσιεύσω snaps στο εσώρουχο μου, αυτού του είδους οι φωτογραφίες αρέσουν στους άνδρες ακολούθους μου. Μπορώ επίσης να επικοινωνήσω προσωπικά με κάθε έναν από τους συνδρομητές μου».

Μάλιστα η καυτή Λίμαν συμπατριώτισσα του ισχυρού άνδρα της Τσέλσι δηλώνει και φανατική οπαδός των Λονδρέζων: «Έχω δουλέψει πολύ για να εμφανιστώ σε αγγλόφωνες ταινίες και να συνεχίσω να βρίσκομαι στο Λονδίνο. Στην πραγματικότητα, είμαι τόσο απασχολημένη τώρα με μαθήματα και πρόβες που δεν έχω καν χρόνο να παρακολουθήσω τα παιχνίδια της Τσέλσι και την Πρέμιερ Λιγκ».


Ειδήσεις σήμερα

Ο Πολ Γκασκόιν «κούφανε» τους πάντες με τα ακατάληπτα ιταλικά του σε ριάλιτι - Δείτε βίντεο

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Λάμπης Κωνσταντινίδης βάζει... θεσσαλονικιώτικη υπογραφή στη Γαλλία

«Κόλαση» στην ΕΠΟ με νέο υποψήφιο πρόεδρο και τέσσερις παλαίμαχους υποψήφιους για την Εκτελεστική!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης