Ο Πολ Γκασκόιν «κούφανε» τους πάντες με τα ακατάληπτα ιταλικά του σε ριάλιτι - Δείτε βίντεο

Ο Πολ Γκασκόιν «κούφανε» τους πάντες με τα ακατάληπτα ιταλικά του σε ριάλιτι - Δείτε βίντεο

«Σερπέντε!» είπε μεταξύ άλλων ο «Γκάζα» και η παρουσιάστρια... ίδρωσε να καταλάβει

gascoigne
Άκρως αισθητή έκανε από την αρχή την παρουσία του ο Πολ Γκασκόιν στο ιταλικό ριάλιτι επιβίωσης L'Isola dei Famosi στο οποίο συμμετέχει, αφού τα ακατάληπτα ιταλικά του αποτελούν ήδη πηγή διασκέδασης για τους συμπαίκτες του αλλά και τους θεατές.

Παρότι ο 53χρονος σήμερα πρώην άσσος έχει περάσει αρκετό καιρό στην Ιταλία, αφού έπαιξε τρία χρόνια για τη Λάτσιο, όπως φαίνεται τα ιταλικά του είναι αρκετά... «σκουριασμένα». Αυτό το γεγονός φυσικά δεν πτοεί καθόλου τον «Γκάζα», ο οποίος προσπαθεί να επικοινωνήσει χρησιμοποιώντας ασύνδετες φράσεις, άσχετες λέξεις και επιφωνήματα διάσπαρτα με αγγλικές βρισιές, με το αποτέλεσμα να είναι... ξεκαρδιστικό. Όπως όλα δείχνουν, ο εκκεντρικός Γκασκόιν θα είναι ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές στο ριάλιτι όπου διάφοροι σελέμπριτις καλούνται να αντεπεξέλθουν στις αντίξοες συνθήκες διαβίωσης σε ένα νησί.




Ήδη από το εισαγωγικό βίντεο για το ριάλιτι, ο πρώην ποδοσφαιριστής και προπονητής που θεωρείται από πολλούς ένας από τους πιο ταλαντούχους παίκτες της γενιάς του, έδωσε το στίγμα του, κάνοντας αρκετά λάθη και χρησιμοποιώντας και κάποιες «κακές λεξούλες». Εκεί όμως που πραγματικά έδωσε ρέστα ήταν στην πρώτη του συνέντευξη με την παρουσιάστρια Ιλάρι Μπλάζι.

Στο ξεκίνημα της συνομιλίας του με την Μπλάζι, σύμφωνα με την Daily Mail, όταν Γκασκόιν ρωτήθηκε από την όμορφη παρουσιάστρια πώς είναι τα ιταλικά του, εκείνος απάντησε με ειλικρίνεια (με την έντονη προφορά του από το Νιουκαστλ) ότι «είναι OK, αλλά είναι η πρώτη μέρα και ελπίζω να βελτιωθώ». «Δεν μιλάω τέλεια ιταλικά» έσπευσε να διευκρινίσει ο πρώην άσος, κάτι που έγινε απολύτως ξεκάθαρο λίγο αργότερα, όταν η παρουσιάστρια τον ρώτησε τι περιμένει ότι θα είναι πιο δύσκολο: να κερδίσει το παιχνίδι ή να μάθει καλά ιταλικά. «Σερπέντε» απάντησε κατευθείαν ο 53χρονος, μια λέξη που στα ιταλικά σημαίνει «φίδια», αλλά πιθανότατα στο μυαλό του Άγγλου σημαίνει κάτι τελείως διαφορετικό.


Κλείσιμο



Άλλες φράσεις που χρησιμοποίησε ο 53χρονος τα πρώτα 24ωρα στο παιχνίδι είχαν περισσότερο... τηλεγραφικό χαρακτήρα, όμως κατάφεραν να δώσουν μια γενική εικόνα για το τι ήθελε να πει. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα που αναφέρει η βρετανική εφημερίδα είναι το εξής: «Χέρια ψαρέυω εγώ, ομάδα πεινάει εγώ. Αυτοπεποίθηση. Πρώτη μέρα. Σύντομα μιλάω καλύτερα».




Σύμφωνα με τη Sun, ένα μέλος του πάνελ που συμμετέχει στα live του ριάλιτι επιβίωσης είπε ότι ο ασυνάρτητος τρόπος ομιλίας του «Γκάζα» και τα λάθη του προκάλεσαν μεν γέλιο, ωστόσο ο 53χρονος καταφέρνει σε μεγάλο βαθμό να συνεννοείται. Σημειώνεται ότι ο Γκασκόιν έκανε φιλότιμες προσπάθειες να «ξεσκονίσει» τα ιταλικά του, το διάστημα που περίμενε για να μεταφερθεί στο νησί.

Η βασική επιδίωξη του ίδιου και των συντελεστών του ριαλίτι είναι να φτάσει σε ένα επίπεδο όπου θα μπορεί να μιλάει τις περισσότερες φορές χωρίς να χρειάζονται υπότιτλοι. Μέχρι να συμβεί πάντως αυτό, ο Γκασκόιν αναμένεται να χαρίσει πολλές διασκεδαστικές σκηνές στους θεατές του «L'Isola dei Famosi».



Ειδήσεις σήμερα

Ντέμι Λοβάτο: Με βίασαν όταν ήμουν έφηβη και ξανά όταν κόντεψα να πεθάνω από υπερβολική δόση

Χαλάρωση των μέτρων άμεσα εξετάζει η κυβέρνηση - Την Παρασκευή οι ανακοινώσεις

Τροχαίο στη Βουλή: Ο Ιάσονας δίνει ζωή - Άρχισε η διαδικασία δωρεάς των οργάνων του

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης