Απόλλων Σμύρνης: Τυπικά τέλος ο Παράσχος, την Τετάρτη την πρώτη προπόνηση ο Χάβος
Παρελθόν από τονΑπόλλωνα Σμύρνης αποτελεί και τυπικά ο Γιώργος Παράσχος, με την «Ελαφρά Ταξιαρχία» να ανακοινώνει την λύση του συμβολαίου με τον έμπειρο προπονητή - Αύριο Τετάρτη θα κάνει την πρώτη προπόνηση ο Μάκης Χάβος
Δεκτή έκαναν την παραίτηση του Γιώργου Παράσχου οι άνθρωποι του Απόλλωνα Σμύρνης, με την «Ελαφρά Ταξιαρχία» να ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας, ενώ την Τρίτη το απόγευμα ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης είχε τονίσει σε δηλώσεις του πως ο έμπειρος προπονητής παραιτήθηκε γιατί έπεσε θύμα του Καζναφέρη.
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του Απόλλωνα για το τέλος με τον Παράσχο έχει ως εξής: «Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Παράσχο. Την υπόθεση έχει αναλάβει το νομικό τμήμα της ΠΑΕ καθώς ο κ. Παράσχος ενημέρωσε τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας ότι παραιτείται, δεν εμφανίστηκε στην προπόνηση, σήμερα, ως όφειλε, ενώ δεν ενημέρωσε εγγράφως ή προφορικά κανένα μέλος της διοίκησης».
Ο Χάβος ο αντικαταστάτης, αύριο Τετάρτη την πρώτη προπόνηση
Αντικαταστάτης του Γιώργου Παράσχου θα είναι ο Μάκης Χάβος, ο οποίος αύριο Τετάρτη όπως όλα δείχνουν θα κάνει και την πρώτη προπόνηση με τη νέα του ομάδα, ενόψει των πλέι άουτ που αρχίζουν σε λίγες μέρες.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους