Η ατυχία «χτύπησε» ξανά την πόρτα του Εντέν Αζάρ, καθώς ταλαιπωρείται από νέο τραυματισμό και δύσκολα θα προλάβει να είναι έτοιμος για το επόμενο ματς της Ρεάλ Μαδρίτης απέναντι στην Ουέσκα (06/02, 17:15)
Δεν είναι η πρώτη αλλά μάλλον ούτε και η τελευταία που ο Εντέν Αζάρ ταλαιπωρείται από ακόμη έναν τραυματισμό.
Οπως ενημέρωσαν οι Μαδριλένοι ο Βέλγος άσος δεν προπονήθηκε την Τρίτη (02/02) ενώ δεν θα ακολουθήσει κανονικό πρόγραμμα ούτε σήμερα (03/02) με αποτέλεσμα η συμμετοχή του στον αγώνα με την Ουέσκα να θεωρείται αμφίβολη.
Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός δεν έχει καταφέρει να δείξει αυτά που θέλει και μπορεί, ενώ δεν έχει πιάσει ποτέ ρυθμό από τη στιγμή που πήρε μεταγραφή στους «μερένγκες».
Χαρακτηριστικό δε ότι έχει χάσει 17 παιχνίδια από τη φετινή σεζόν έως τώρα και όπως φαίνεται το ματς με την Ουέσκα θα είναι το 18ο.
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Με προνομιακές εκπτώσεις και αποκλειστικά οφέλη σε προηγμένα ψηφιακά εργαλεία και λύσεις συνδεσιμότητας, το MagentaONE Business της COSMOTE TELEKOM προσφέρει ουσιαστική αξία στις επιχειρήσεις.