Σε μια σημαντική κίνηση ενίσχυσης για την επιθετική του γραμμή προσανατολίζεται ο Άρης που έδειξε ενδιαφέρον για τον Μοχάμεντ Μπεν του Ερυθρού Αστέρα
Ο 32χρονος Γάλλος, που μπορεί να αγωνιστεί στο δεξί άκρο της επίθεσης έχει παραστάσεις από το ελληνικό πρωτάθλημα καθώς στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με την φανέλα του Ολυμπιακού, αλλά και με αυτές του Λεβαδειακού, της Βέροιας και του Πανιωνίου. Από το 2018 βρίσκεται στο Βελιγράδι ως παίκτης του Ερυθρού Αστέραμε τον οποίο έχει... γράψει συμμετοχές και στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μπεν δεν είναι «άγνωστος» στον νυν τεχνικό του Άρη, καθώς ο Άκης Μάντζιος τον ξέρει καλά αφού τον είχε υπό τις οδηγίες του στον Λεβαδειακό την σεζόν 2015-16.
Η Mapei Hellas, εταιρεία δομικών και χημικών προϊόντων, μέλος του γνωστού Ιταλικού Ομίλου Mapei, που φέτος κλείνει 25 χρόνια στην Ελλάδα, έχει εισέλθει δυναμικά σε μια νέα φάση βιώσιμης ανάπτυξης, με τη σειρά προϊόντων «Zero Line» να αποτελεί την αιχμή του δόρατος και να την οδηγεί σε ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.
Ένα ερωτικό τρίγωνο, ένα συγγραφέας που αντιγράφει τον ήρωά του, μια ξεπεσμένη κωμικός, μια σταρ σε αναζήτηση καριέρας και ένας εμβληματικός καουμπόης έρχονται στο Vodafone TV