«Καυτό» ειδύλλιο στην Ιταλία: Η σέξι ρεπόρτερ Ντιλέτα Λεότα στην αγκαλιά του Τούρκου «Φτερωτού θεού»

«Καυτό» ειδύλλιο στην Ιταλία: Η σέξι ρεπόρτερ Ντιλέτα Λεότα στην αγκαλιά του Τούρκου «Φτερωτού θεού»

Ολοένα και πληθαίνουν οι φήμες που θέλουν την σέξι Ιταλίδα παρουσιάστρια, Ντιλέτα Λεότα, ερωτευμένη με τον γοητευτικό Τούρκο ηθοποιό, Τζαν Γιαμάν

can-yaman
Ένα νέο καυτό ειδύλλιο φαίνεται να έχει γεννηθεί στην γειτονική Ιταλία σύμφωνα με το σκανδαλοθηρικό περιοδικό Chi. Συγκεκριμένα, σε πρωτοσέλιδο του φιλοξενεί τη δημοφιλή αθλητικογράφο να γευματίζει με τον Τούρκο ηθοποιό Τζαν Γιαμάν, απαθανατίζοντας τους σε ρομαντικές περιπτύξεις.

chii22

Κλείσιμο

Μάλιστα, αναφέρει πως η Ιταλίδα παρουσιάστρια μετά τον χωρισμό της με τον μποξέρ Daniele Scardina, άνοιξε ένα καινούργιο κεφάλαιο στη ζωή της. Το ζευγάρι φαίνεται να συναντήθηκε στη Ρώμη, εκεί όπου βρίσκεται για μια διαφημιστική καμπάνια ο γοητευτικό Τούρκος και όπως ήταν φυσικό η φημολογία δεν άργησε να προκληθεί!
diletam

dilettaboxer


Αξίζει να σημειωθεί πως λίγες ημέρες πριν τη δημοσιοποίηση των τρυφερών ενσταντανέ, η Λεότα είχε ποστάρει μια φωτογραφία της με ένα μπουκέτο λουλούδια γράφοντας πως «έπειτα από μια σκληρή μέρα δουλειάς, το να βρίσκεις ένα μπουκέτο λουλούδια στο δωμάτιο σε κάνει να χαμογελάς».


Ο Τούρκος σούπερ σταρ Τζαν Γιαμάν που είχει καταφέρει να κερδίσει την καρδιά των ελληνίδων, μέσα από τη σειρά «Φτερωτός Έρωτας», σε τέτοιο βαθμό ώστε να παρέμβει η αστυνομία προκειμένου να τον σώσει από τα χέρια των θαυμαστριών του, είναι από ότι φαίνεται ερωτευμένος με την 29χρονη καλλονή!
2can

can2


Can άφιξη

Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που η 29χρονη Ντιλέτα προκαλεί θύελλα σχολίων προς το πρόσωπό της! Πίσω στο 2016, είχε βιώσει τον εφιάλτη της υποκλοπής γυμνών φωτογραφιών της και της δημοσίευσής τους, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Έκανα μηνύσεις, όχι μόνο για να προστατεύσω την ιδιωτική μου ζωή, αλλά γιατί ως γυναίκα πρέπει να πολεμάμε τέτοια θέματα. Εκτίμησα πολύ την υπεράσπιση του Μάριο Μπαλοτέλι. Αισθάνθηκα πως δεν ήμουν μόνη και πως αυτό το πρόβλημα είναι αρκετά πιο κοινό απ' όσο μπορεί να πίστευα...».
Diletta-Leotta-Nude-Leaked-Pics-8
Η εντυπωσιακή αθλητικογράφος του DAZN, κάνει παίκτες και προπονητές να παραληρούν στο πέρασμα της, με τελευταία της θύματα τους οπαδούς της Νάπολι.

Συγκεκριμένα, όταν η Λεότα βρέθηκε στην αναμέτρηση Νάπολι-Μπρέσια, με μια διαίτερα αποκαλυπτκή εμφάνιση που τόνιζε την θανατηφόρα της σιλουέτα και όπως ήταν φυσικό οι φίλοι των «παρτενοπέι» δεν έχασαν την ευκαιρία να της... τραγουδήσουν. «Έξω τα β...α, έξω τα β...α» , φώναζαν οι οπαδοί της Νάπολι στην όμορφη δημοσιογράφο, η οποία τους απάντησε χαμογελώντας και κουνώντας αρνητικά το δάχτυλο.

Napoli, allo stadio cori sessisti contro Diletta Leotta: “Fuori le tette"

Ειδήσεις σήμερα:

Ανοίγει «κανονικά» το λιανεμπόριο, αλλά με αποστάσεις και sms

Πήρε εξιτήριο ο Μπερλουσκόνι - Νοσηλεύτηκε στο Μονακό με καρδιακά προβλήματα

Ομοσπονδία Ιστιοπλοϊας: «Καλούμε την Μπεκατώρου να γίνει συγκεκριμένη στην καταγγελία της»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης