ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Μεγάλη μονομαχία Τζόσουα - Φιούρι: Έρχεται αρχές καλοκαιριού, άγνωστη η χώρα διεξαγωγής

Μεγάλη μονομαχία Τζόσουα - Φιούρι: Έρχεται αρχές καλοκαιριού, άγνωστη η χώρα διεξαγωγής

Αντιμέτωποι θα βρεθούν τον Μάιο/Ιούνιο του 2021 οι δύο Βρετανοί πυγμάχοι, Άντονι Τζόσουα και Τάισον Φιούρι, με την πρώτη από τις δύο μονομαχίες τους να «έχει συμφωνηθεί προφορικά» - Λεπτομέρειες απομένουν για την επίσημη ανακοίνωση

Fury-Joshua
Την πολυπόθητη μάχη ανάμεσα στους δύο τρομερούς μποξέρ βαρέων βαρών αναμένεται να ζήσουν οι Βρετανοί αλλά και οι υπόλοιποι φανς των πολεμικών τεχνών, με τους δύο Άγγλους να έχουν συμφωνήσει δύο αγώνες, με τον πρώτο εξ αυτών να έρχεται στις αρχές του επόμενου καλοκαιριού.

Την είδηση έδωσε ο promoter Έντι Χερν, ο οποιός ήταν και αυτός που πριν λίγο καιρό είχε κάνει λόγο για την διπλή μονομαχία μεταξύ των αθλητών. «Υπάρχουν μερικά μικρά θεματάκια προς διευθέτηση. Αυτήν η μάχη θα είναι η επόμενη που θα συμβεί», σχολίασε.

Ωστόσο, ανάμεσα στα «θεματάκια» είναι και ο τόπος διεξαγωγής του αγώνα, μιας και το ενδιαφέρον στην πατρίδα του κοινού είναι τεράστιο και επιθυμία τους θα ήταν η βρετανική μάχη να γίνει και σε βρετανικό έδαφος. Προς το παρόν «το Ηνωμένο Βασίλειο παραμένει στο παιχνίδι» χωρίς πολλές πιθανότητες, με δημοφιλέστερη τοποθεσία να μοιάζει η Μέση Ανατολή.

Σύμφωνα με τον Χερν: «Η τοποθεσία είναι το επόμενο πράγμα που θα κανονίσουμε. Στόχος μας είναι να κλείσουμε την συμφωνία και μετά να δούμε τις τοποθεσίες. Φυσικά και θα θέλαμε η μάχη να γίνει στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά βλέπετε τι γίνεται στο Λονδίνο με την Covid-19. Δυστυχώς, για να γίνει η μάχη στην Αγγλία οι δυο τους θα δουν μεγάλη μείωση στο πορτοφόλι τους. Ίσως στα μισά, ίσως στο 80% και χωρίς κόσμο. Για να έχουμε πιθανότητες να το οργανώσουμε στην Αγγλία πρέπει να έχουμε πλήρη χωρητικότητα. Είναι σημαντικά θέματα αυτά για το μέγεθος της μάχης αυτής. Αν υπάρχει τρόπος να γίνει στο Ηνωμένο Βασίλειο θα ήταν φανταστικό».


Ειδήσεις σήμερα: 

«Ελευθερία»: Πάνω από ένα εκατ. δόσεις εμβολίων αναμένονται τον Ιανουάριο - Νέο «δίδυμο» στην καθημερινή ενημέρωση

Πανευρωπαϊκή ανησυχία για τη μετάλλαξη του κορωνοϊού - Μέχρι τα μεσάνυχτα πτήσεις από την Μ.Βρετανία στην Αθήνα

ΟΓΑ: Με τροπολογία ρυθμίζεται η συνταξιοδότηση χιλιάδων αγροτών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης