Super League 1: Δράση στην 13η αγωνιστική με ντέρμπι ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός

Super League 1: Δράση στην 13η αγωνιστική με ντέρμπι ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός

Το ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό δεσπόζει στο πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής της Super League 1 (Κυριακή 19:30)

gianoylis_makenda
Για τους φίλους της «στρογγυλής θεάς» η δράση της 13ης αγωνιστικής ξεκινάει το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου με τον αγώνα Παναιτωλικός – Απόλλων Σμύρνης (17:15) και την αναμέτρηση ΟΦΗ - Άρης (19:30).

Η συνέχεια είναι την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου με τα παιχνίδια Ολυμπιακός – ΑΕΛ (15:00), Ατρόμητος – Λαμία (17:15) και φυσικά το ντέρμπι της Τούμπας, ανάμεσα στο «Δικέφαλο» του Βορρά του Πάμπλο Γκαρσία και τους «πράσινους» του Λάζλο Μπόλονι (19:30). Η αυλαία της 13ης αγωνιστικής πέφτει τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου με τους αγώνες ΠΑΣ Γιάννινα - Αστέρας Τρίπολης (17:15) και ΑΕΚ – Βόλος ΝΠΣ (19:30).

Ντέρμπι στην Τούμπα

Στο πρόγραμμα της αγωνιστικής φυσικά δεσπόζει το ντέρμπι στην Τούμπα, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό.

Ο ΠΑΟΚ μετά την ήττα από τον Άρη, έχει ως μονόδρομο τη νίκη, για να κάνει καλές γιορτές και να μην επιτρέψει στον άμεσο αντίπαλο του για το πρωτάθλημα να ξεφύγει περισσότερους από 5 βαθμούς. 

Ο Παναθηναϊκός από την άλλη βρίσκεται στην καλύτερη του εποχή. Βελτιωμένος σημαντικά στο δημιουργικό κομμάτι, η ομάδα του Μπόλονι εφαρμόζοντας ένα λειτουργικό 4-3-3 με τέσσερις κεντρικούς χαφ στο γήπεδο μπορεί και έχει καλή κυκλοφορία μπάλας και να φτιάχνει συνεργασίες από τον άξονα για τις κινήσεις των ακραίων ποδοσφαιριστών.

Αγωνιστικά, οι πράσινοι συνέχισαν την προετοιμασία, με τους Κουρμπέλη και Διούδη να ακολουθούν πρόγραμμα αποφόρτισης. Η κατάσταση τους δεν προκαλεί καμία ανησυχία και αναμένεται να είναι πανέτοιμοι για την μεγάλη αναμέτρηση!

Κλείσιμο
Στα της προπόνησης το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας, εξάσκηση στα τελειώματα και τακτική.

Παράλληλα, ο Καμπετσής αποχώρησε από την προπόνηση με πρόβλημα στη μέση ενώ απουσίασαν με άδεια για προσωπικούς λόγους οι Αντονίτο, Σαβιέρ και Μολό. Ατομικό ακολούθησαν οι Χατζηθεοδωρίδης, Σέχου και Μπεκ.

Στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ, ο Φερνάντο Βαρέλα ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας λόγω ενοχλήσεων στη μέση, ενώ ο Ροντρίγκο Σοάρες ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο.

Εκ των πραγμάτων λοιπόν, η συμμετοχή των δύο στο αυριανό παιχνίδι φαντάζει αδύνατη, με τον Πάμπλο Γκαρσία να δίνει έμφαση στον τομέα της τακτικής, αφού το πρόγραμμα περιλάμβανε, προθέρμανση μέσα από διάφορες ασκήσεις με μπάλα και χωρίς αλλά και ασκήσεις με έμφαση την βελτίωση της επιθετικής λειτουργίας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης