Κριστιάνο Ρονάλντο: Έφτασε τα 750 γκολ - Δείτε τα όλα σε βίντεο

Κριστιάνο Ρονάλντο: Έφτασε τα 750 γκολ - Δείτε τα όλα σε βίντεο

Τα 750 γκολ στην καριέρα του έφτασε ο Κριστιάνο Ρονάλντο κατά την άνετη νίκη (3-0) της Γιουβέντους με αντίπαλο την Ντινάμο Κιέβου για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ - Δείτε τα όλα σε βίντεο

cristiano-750goals
Ένα και... καλό γκολ πέτυχε ο Πορτογάλος σούπερ σταρ το βράδυ της Τετάρτης (03/12) για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, μιας και δεν θα... μπορούσε να φτάσει το σημαντικό ορόσημο των 750 τερμάτων σε κάποια άλλη από την αγαπημένη του διοργάνωση.

Στα 132 γκολ μετά από 173 εμφανίσεις στο κορυφαίο διασυλλογικό επίπεδο στην Ευρώπη ο Κριστιάνο, ο οποίος έκανε το 2-0 στην αναμέτρηση για να φτάσει τα συνολικά 768 τέρματα στην καριέρα του και να μειώσει την διαφορά από τον δεύτερο Ρομάριο στα τέσσερα (1ος ο Τζόζεφ Μπίτσαν στα 805 και... βάλε -ίσως δεν είναι ακριβές το στατιστικό στοιχείο).

Υπενθυμίζεται πως το παιχνίδι ανάμεσα σε Γιουβέντους και Ντινάμο διηύθυνε η Γαλλίδα Στεφανί Φραπάρ, η οποία έγινε η πρώτη γυναίκα πρώτη διαιτητής στην ιστορία του UEFA Champions League.

Όσον αφορά τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος δεν αγωνίστηκε χθες με τον Ρόναλντ Κούμαν να αποφασίζει να τον ξεκουράσει στο εκτός έδρας ματς με την Φερεντσβάρος, βρίσκεται στα 739 γκολ με τις φανέλες των Μπαρτσελόνα και εθνικής Αργεντινής, μετρώντας 124 λιγότερες εμφανίσεις από το αντίπαλο δέος (1.064 – 940 εμφανίσεις).

Δείτε όλα τα γκολ της καριέρας του Κριστιάνο Ρονάλντο σε ένα αν μη τι άλλο απολαυστικό βίντεο:



Ειδήσεις σήμερα:

Εργαζόμενη σε ναό κατηγορεί ιερέα ότι της επιτέθηκε σεξουαλικά αφού τον «έπιασε» να βλέπει (γκέι) πορνό

«Δεν τον ανάγκασα να κάνουμε σεξ, ήταν πρόθυμος» λέει η 32χρονη για τον... 14χρονο που έριξε στο κρεβάτι


Εμβόλιο Pfizer: Αφορμή... ψυχρού πολέμου ΕΕ - Βρετανίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης