Αρνητικός στον κορωνοϊό ο Πιόλι, κανονικά στον πάγκο της Μίλαν

Αρνητικός στον κορωνοϊό ο Πιόλι, κανονικά στον πάγκο της Μίλαν

Στον πάγκο της Μίλαν θα επιστρέψει από το αμέσως επόμενο παιχνίδι της ο Στέφανο Πιόλι, ο οποίος ξεπέρασε τον κορωνοϊό -όπως έδειξαν και τα αποτελέσματα του τελευταίου τεστ στο οποίο υπεβλήθη.

stefano-pioli-milan
Υγιής είναι σχεδόν έναν μήνα μετά το θετικό τεστ Covid-19 ο προπονητής των «ροσονέρι», με τον σύλλογο να ανακοινώνει πως ο 55χρονος επέστρεψε και πάλι στα καθήκοντά του παίρνοντας πίσω την σκυτάλη από τον Ντανιέλε Μπονέρα που εκτελούσε χρέη υπηρεσιακού, απόντος και του βοηθού του «μίστερ», Τζιακόμο Μουρέλι, για τον ίδιο λόγο.

Μετά την ανακοίνωση της 14ης Νοεμβρίου πως ο Πιόλι ήταν φορέας του ιού, ήρθε αυτή της Τετάρτης (02/12) κατά την οποία ο Ιταλός προπονητής είναι και πάλι έτοιμος για να καθίσει στην άκρη του πάγκου της ιταλικής ομάδας για το κρίσιμο παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League κόντρα στην αποκλεισμένη Σέλτικ, με φόντο την πρόκριση στην φάση των «32» της διοργάνωσης.

«Η Μίλαν ανακοινώνει ότι ο προπονητής Στέφανο Πιόλι και ο βοηθός του Τζιακόμο Μουρέλι βγήκαν αρνητικοί στα τεστ τα οποία τους έγιναν χθες. Ο Πιόλι και ο Μουρέλι θα ηγηθούν της σημερινής προπόνησης και θα είναι κανονικά στον πάγκο για το αυριανό παιχνίδι κόντρα στην Σέλτικ για το Europa League», αναφέρει η ανακοίνωση των Μιλανέζων.

Υπενθυμίζεται πως η Μίλαν είναι στην δεύτερη θέση του ομίλου της (8ος), έναν βαθμό πίσω από την Λιλ και έναν μπροστά από την Σπάρτα Πράγας, στην έδρα της οποίας θα παίξει την τελευταία αγωνιστική είτε με το εισιτήριο στα χέρια από σήμερα είτε με το... μαχαίρι στα δόντια για να σφραγίσει και οριστικά την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ειδήσεις σήμερα: 

Το σχέδιο για το «άνοιγμα» της αγοράς - Προτεραιότητα στα εποχικά καταστήματα

Δεκάδες κρούσματα κορωνοϊού σε στρατόπεδο της Πολεμικής Αεροπορίας

Θρήνος στην Κέρκυρα για τον 14χρονο Σπύρο που «έσβησε» στην άσφαλτο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης