Βοσνία - Δημοσίευμα-«φωτιά»: «Ο Μπάγεβιτς έπιασε από τον λαιμό τον Μισίμοβιτς»

Βοσνία - Δημοσίευμα-«φωτιά»: «Ο Μπάγεβιτς έπιασε από τον λαιμό τον Μισίμοβιτς»

Την οργή του Ντούσαν Μπάγεβιτς γνώρισε ο αθλητικός διευθυντής της Βοσνίας, Ζβιέζνταν Μισίμοβιτς, με τον «Ντούσκο» να τον πιάνει από το λαιμό, σύμφωνα με δημοσίευμα στη Βοσνία

bajevic_1
Το ότι θα αποχωρούσε από την Εθνική Βοσνίας ήταν δεδομένο μετά το τέλος των υποχρεώσεων για το Nations League, αφού η ομάδα υποβιβάστηκε στη League B. Η ήττα των Βόσνιων από την Ιταλία με 2-0 πήγε την ομάδα κάτω από την 30ή θέση στο FIFA ranking.

Το βαρύ κλίμα που υπάρχει έφερε τον Μπάγεβιτς στα όριά του και, σύμφωνα με το fokus.ba, έπιασε από το λαιμό τον αθλητικό διευθυντή Ζβιέζνταν Μισίμοβιτς.

Αφορμή ήταν η συνέντευξη που παραχώρησε ο τελευταίος στο klix.ba.

Tα όσα είπε δεν άρεσαν στον Ντούσκο και γι' αυτό του... όρμηξε.

«Πρέπει να επιλέξουμε έναν νέο προπονητή τώρα, ο οποίος θα ξέρει τι να κάνει. Δεν χρειάζεται συμβουλές από μένα. Ανοίξαμε τις πόρτες σε ορισμένους παίκτες. Χρειάζονται χρόνο για να παίξουν το ποδόσφαιρο που απαιτεί το κοινό. Η Βοσνία έχει καλούς παίκτες και πιστεύω ότι ο νέος προπονητής θα φτιάξει καλό σύνολο. Χρειάζονται στόχοι. Αν δεν έχεις στόχους, δεν έχεις τίποτα. Δεν γίνεται αλλιώς» είπε μεταξύ άλλων... οπλίζοντας την οργή και τα χέρια του Μπάγεβιτς.

Ο Μπάγεβιτς, πάντως, διαψεύδει τα πάντα, λέγοντας: «Έχετε μεγαλύτερο ενδιαφέρον γι' αυτό, παρά για το παιχνίδι. Τίποτα δεν συνέβη, τίποτα. Μιλήσαμε και τίποτα άλλο».

Πάντως, η Ελλάδα πήρε τη θέση της Βοσνίας στο 3ο γκρουπ δυναμικότητας και αν δεν αντιστραφεί το κλίμα κι οι δύο χώρες κληρωθούν στον ίδιο προκριματικό όμιλο, τότε η χώρα μας, μπορεί να έχει απέναντί της έναν αντίπαλο που δεν θα της κάνει τόσο δύσκολη τη ζωή για την πορεία της προς τα τελικά του Μουντιάλ του Κατάρ.

Κλείσιμο
Πηγή: gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Δραματική η κατάσταση στη Θεσσαλονίκη: Επίταξη δυο ιδιωτικών κλινικών από το υπ. Υγείας

Αλβανία: Έμπαιναν στην Ελλάδα με πλαστά τεστ κορωνοϊού -Δείτε βίντεο

Γερμανία: Πολλοί τραυματίες από επίθεση με μαχαίρι στο Ομπερχάουζεν - Συνελήφθη ο δράστης, γνώριζε τα θύματα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης