Στη δίνη του κορωνοϊού συνεχίζει να βρίσκεται ηΓαλλία όπως και ολόκληρη η Ευρώπη στην οποία έχει επιβληθεί εθνικό lockdown.
Η οικογένεια του Μάουρο Ικάρντιδεν θα μπορούσε να ξεφύγει από τον εν λόγω περιορισμό, με την καυτή σύντροφο και μάνατζερ του να σκοτώνει τον χρόνο της με καυτές πόζες.
Στην τελευταία της ανάρτηση στο Instagram η σεξοβόμβα, Γουάντα Νάρα, ποζάρει τόπλες φορώντας μόνο ένα μαύρο κολάν, γράφοντας στη λεζάντα της φωτογραφίας: «Το μόνο που μένει είναι ο χειμώνας».
Το μόνο σίγουρο είναι πως η θερμοκρασία των φόλοουερς της σίγουρα ανέβηκε στα ύψη!
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς