Europa League: Δείτε όλα τα γκολ της 2ης αγωνιστικής

Europa League: Δείτε όλα τα γκολ της 2ης αγωνιστικής

Τα πιτσιρίκια της Άρσεναλ καθάρισαν εύκολα 3-0 τη Ντάνταλκ - Διπλό η Νάπολι στην πρωτοπόρο της La Liga, Σοσιεδάδ, γκέλα εντός η Ρόμα με ΤΣΣΚΑ Σόφιας, ήττα η Λεβερκούζεν στην Πράγα για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League

arsenalll
Η 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League ολοκληρώθηκε με τις αναμετρήσεις των 22:00 να περιλαμβάνουν πλούσιο θέαμα και ανατροπές. Κάκιστη η Ρόμα στο «Ολίμπικο», που δεν μπόρεσε να καταβάλει την αντίσταση της ΤΣΣΚΑ Σόφιας, μένοντας στο 0-0. Το 2Χ2 έκανε η Άλκμααρ στον 6ο όμιλο του Europa League, δίχως να αντιμετωπίσει δυσκολίες απέναντι στη Ριέκα (4-1). Νίκη για τη Νάπολι, 1-0 τη Σοσιεδάδ.

Άρσεναλ και Μόλντε διπλασίασαν τις νίκες τους, αφού νίκησαν εντός έδρας την Ντάνταλκ (3-0) και τη Ραπίντ Βιέννης (1-0) αντίστοιχα. Ο Μάλεν λύτρωσε την Αϊντχόφεν στις καθυστερήσεις και οι Ολλανδοί πήραν στην Κύπρο μια μεγάλη νίκη επί της Ομόνοιας με 2-1.

Europa League: «Χαστούκι» για την Τότεναμ, μεγάλες νίκες για Μίλαν, Ερυθρό Αστέρα - Δείτε τα γκολ

1ος ΟΜΙΛΟΣ




Oι Τζιαλορόσι περιορίστηκαν σε ισοπαλία χωρίς σκορ απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας και οδεύουν στην έδρα της Κλουζ για να διεκδικήσουν τη μοναξιά της πρώτης θέσης.

Αναλλοίωτη έμεινε η εικόνα του γκρουπ και στη δεύτερη αγωνιστική, με Κλουζ και Ρόμα να παραμένουν παρέα στην κορυφή με 4 βαθμούς και να δίνουν ραντεβού για «ξεκαθάρισμα» στα επόμενα μεταξύ τους παιχνίδια. Οι Ρουμάνοι είχαν την ευκαιρία να πάρουν δεύτερο σερί τρίποντο κόντρα στη Γιούνγκ Μπόις, προηγήθηκαν με τον Ροντόν στο 62', όμως, οι Ελβετοί ισοφάρισαν άμεσα με τον Φάσναχτ στο 69', έσωσαν τον βαθμό και έμειναν στο κυνήγι των πρωτοπόρων.

Κλείσιμο





Αποτελέσματα
Κλουζ - Γιουνγκ Μπόις 1-1
Ρόμα - ΤΣΣΚΑ Σόφιας 0-0

Βαθμολογία
1. Κλουζ 4 (3-1)
2. Ρόμα 4 (2-1)
3. Γιουνγκ Μπόις 1 (2-3)
4. ΤΣΣΚΑ Σόφιας 1 (0-2)

Επόμενη αγωνιστική (5/11):
Ρόμα - Κλουζ
Γιουνγκ Μπόις - ΤΣΣΚΑ Σόφιας

2ος ΟΜΙΛΟΣ



Ο Μίκελ Αρτέτα ήξερε ότι αυτή θα ήταν μία εξαιρετική ευκαιρία να ξεκουράσει βασικούς, αλλά και να δοκιμάσει πόσο ταλέντο κρύβεται στο ρόστερ του. Εκανε επομένως, πολλές αλλαγές, καθώς η Ντάνταλκ μόνο απειλητική δεν φάνταζε στο Λονδίνο. Και δεν ήταν. Η Άρσεναλ καθάρισε εύκολα 3-0, με τα γκολ να μπαίνουν ουσιαστικά σε έξι αγωνιστικά λεπτά. Αρχικά βρήκε δίχτυα με προβολή ο Ν'Κετιά (42'), ενώ Γουίλοκ (44') και Πέπε (46') είχαν ωραία τελειώματα με πλασέ. Οι Gunners έκαναν το 2x2 και μοιράζονται την κορυφή του ομίλου με τη Μόλντε.

Οι Νορβηγοί επικράτησαν 1-0 της Ραπίντ Βιέννης, έχοντας ως σκόρερ τον Ομοϊγιουάνφο (65').



Αποτελέσματα
Αρσεναλ – Ντάνταλκ 3-0
Μόλντε – Ραπίντ Βιέννης 1-0

Βαθμολογία
1. Αρσεναλ 6 (5-1)
2. Μόλντε 6 (3-1)
3. Ραπίντ Β. 0 (1-3)
4. Ντάνταλκ 0 (1-5)

Επόμενη Αγωνιστική (5 Νοεμβρίου)
Ραπίντ Βιέννης – Ντάνταλκ
Αρσεναλ - Μόλντε

3ος ΟΜΙΛΟΣ



Πλήρης ισορροπία διαμορφώθηκε στο 3ο γκρουπ μετά το πέρας της 2ης αγωνιστικής, με τις τέσσερις ομάδες να έχουν από τρεις βαθμούς. Η Μπάγερ Λεβερκούζεν απογοήτευσε μετά την εμφατική νίκη στην πρεμιέρα επί της Νις (6-2), έχοντας αριθμητικό μειονέκτημα από το 22' από την απευθείας κόκκινη του Μπελαραμπί και μοιραία «λύγισε» στην έδρα της Σλάβια Πράγας, από το γκολ του Ολάγινκα στο 80', με τους Τσέχους να έχουν χάσει και πέναλτι νωρίτερα με τον Στάντσιου.

Την ίδια ώρα, η ομάδα της Νίκαιας έκανε το χρέος της απέναντι στη Χάποελ Μπερ Σεβά, με το γκολ του φέρελπι Αμινέ Γκουιρί στο 23' να είναι αρκετό για να της δώσει την πρώτη της νίκη στο φετινό Europa League.



Αποτελέσματα
Σλάβια Πράγας - Μπάγερ Λεβερκούζεν 1-0
Νις - Χάποελ Μπερ Σεβά 1-0

Βαθμολογία
1. Μπάγερ Λεβερκούζεν 3 (6-3)
2. Χάποελ Μπερ Σεβά 3 (3-2)
3. Σλάβια Πράγας 3 (2-3)
4. Νις 3 (3-6)

Επόμενη αγωνιστική (5/11):
Σλάβια Πράγας - Νις
Χάποελ Μπερ Σεβά - Μπάγερ Λεβερκούζεν

4ος ΟΜΙΛΟΣ


Με το απόλυτο «2 στα 2» φτάνουν στην διπλή τους κόντρα για την πρωτιά του ομίλου Μπενφίκα και Ρέιντζερς. Οι Αετοί, με βασικό τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο και τον Ανδρέα Σάμαρη εκτός αποστολής, επικράτησαν εντός έδρας της Σταντάρ Λιέγης με 3-0 (49' πέν., 76' Πίζι, 68' πέν. Βάλντσμιντ).

Πιο δύσκολο το βράδυ για την ομάδα του Στίβεν Τζέραρντ, η οποία όμως κατάφερε να λυγίσει την Λεχ Πόζναν με 1-0 (68' Μορέλος).



Αποτελέσματα
Μπενφίκα – Σταντάρ Λιέγης 3-0
Ρέιντζερς – Λεχ Πόζναν 1-0

Βαθμολογία
1. Μπενφίκα 6 (7-2)
2. Ρέιντζερς 6 (3-0)
3. Λεζ Πόζναν 0 (2-5)
4. Σταντάρ Λιέγης 0 (0-5)

Επόμενη αγωνιστική (5/11)
Μπενφίκα – Ρέιντζερς (19.55)
Λεχ Πόζναν – Σταντάρ Λιέγης (19.55)


5ος όμιλος


Πολύ σκληρή για να πεθάνει η Αϊντχόφεν έφυγε με ένα μεγάλο διπλό από την Κύπρο!

Με ένα καταπληκτικό γκολ ο Γκόμεθ με εκτέλεση φάουλ πίσω από τη σέντρα άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Μπεργκ. Ωστόσο ο Μάλεν ισοφάρισε σε κρίσιμο χρονικά σημείο (με κοντινό πλασέ έπειτα από ασίστ του Μαντουέκε στο 40’) και έπειτα η ψυχολογία έγειρε προς τους Ολλανδούς.

Αφού πίεσαν λοιπόν στο δεύτερο ημίχρονο και έχασαν αρκετές ευκαιρίες (στις οποίες ο Φαμπιάνο αποδείχθηκε ξανά κέρβερος) οι φιλοξενούμενοι δικαιώθηκαν. Και με τον Μάλεν να γίνεται ξανά ήρωας στο 92’ πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη στους ομίλους του Europa League.

Αποτελέσματα

Γρανάδα-ΠΑΟΚ 0-0



Ομόνοια-Αϊντχόφεν 1-2
(29’ Γκόμεθ - 40’, 90’+2’ Μάλεν)

Η βαθμολογία του 5ου ομίλου
Γρανάδα 4 (2-1)
Αϊντχόφεν 3 (3-3)
Ομόνοια 1 (2-3)
ΠΑΟΚ 1 (1-1)

Η επόμενη αγωνιστική (3η)
Ομόνοια-Γρανάδα
ΠΑΟΚ-Αϊντχόφεν

6ος ΟΜΙΛΟΣ



Ένα τυχερό γκολ του Ματέο Πολιτάνο (56'), επέτρεψε στη Νάπολι να «αποδράσει» από το Σαν Σεμπαστιάν και να πάρει την πρώτη της νίκη στην φάση ομίλων (1-0 την Ρεάλ Σοσιεδάδ). Στον πάγκο των Παρτενοπέι, οι οποίοι στις καθυστερήσεις έχασαν με κόκκινη κάρτα τον Βίκτορ Οσιμέν, έμεινε ο Κώστας Μανωλάς.

Μόνη πρώτη, πάντως, είναι πλέον η Άλκμααρ του (βασικού και πάλι) Παντελή Χατζηδιάκου, η οποία συνέτριψε εντός έδρας την Ριέκα με 4-1 (6' πέν. Κουπμάινερς, 20', 60' Γκούντμουνσον, 51' Κάρλσον – 72' Κουλένοβιτς) και είναι η μοναδική με το «2 στα 2», πριν από την διπλή της κόντρα με τους Βάσκους.



Αποτελέσματα
Άλκμααρ – Ριέκα 4-1
Ρεάλ Σοσιεδάδ – Νάπολι 0-1

Βαθμολογία
1. Άλκμααρ 6 (5-1)
2. Νάπολι 3 (1-1)
3. Ρεάλ Σοσιεδάδ 3 (1-1)
4. Ριέκα 0 (1-5)

Επόμενη αγωνιστική (5/11)
Ρεάλ Σοσιεδάδ – Άλκμααρ (19.55)
Ριέκα – Νάπολι (19.55)

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα: 

Απίθανος Ιμπραΐμοβιτς: «Εγώ νίκησα τον κορωνοϊό, αλλά εσείς δεν είστε Ζλάταν, οπότε βάλτε μάσκες»

Μπαρτσελόνα: Το τέλος Μπαρτομέου φέρνει την παραμονή του Μέσι;

ΠΑΟΚ: H αποχώρηση του Φερέιρα φέρνει Πάμπλο Γκαρσία!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης