Έμπρακτη υποστήριξη στον ελληνικό αθλητισμό και νέες ελπίδες για τους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Έμπρακτη υποστήριξη στον ελληνικό αθλητισμό και νέες ελπίδες για τους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Σε πείσμα των καιρών, η bwin συνεχίζει να βρίσκεται στο πλευρό του ελληνικού αθλητισμού, εντάσσοντας πέντε ακόμα αθλητές στο χορηγικό πρόγραμμα «Στηρίζουμε τη Νέα Γενιά Ολυμπιονικών».

bwin_1
Η πανδημία του COVID-19 έβαλε φρένο στα όνειρα και τους κόπους μιας πολύ μεγάλης μερίδας αθλητών, οι οποίοι είχαν αφιερώσει τη ζωή τους στο όνειρο της μεγάλης διοργάνωσης του Τόκιο. Όπως και τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα, οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2020 αναβλήθηκαν, αλλάζοντας βίαια το πρόγραμμα των επίδοξων Ολυμπιονικών. Σε εποχές ούτως ή άλλως δύσκολες για τον ελληνικό ερασιτεχνικό αθλητισμό, ένα σημαντικό μέρος των αθλητών θα πρέπει να βρει τρόπο να δουλέψει ακόμα πιο σκληρά για έναν ακόμα χρόνο, προκειμένου το επόμενο καλοκαίρι, εφόσον όλα πάνε καλά με τον κορωνοϊό, να είναι στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο για να διεκδικήσει ό,τι καλύτερο μπορεί στη σημαντικότερη αθλητική διοργάνωση του κόσμου.

Η καθημερινή μάχη των αθλητών αυτών με τον ίδιο τους τον εαυτό, η προσπάθεια να βελτιώσουν τα ρεκόρ τους και να ξεπεράσουν τα όριά τους, είναι άνιση. Αρκετές φορές καταλήγει σε αδιέξοδο χωρίς τη στήριξη ενός χορηγού. Kάποιοι, μετά την πανδημία, έμειναν να παλεύουν με την αβεβαιότητα. Η bwin, από την άλλη, πιστή στις αρχές και τη φιλοσοφία της, «αγκάλιασε» ακόμα περισσότερους ταλαντούχους αθλητές, μεγαλώνοντας την ομάδα της «Νέας Γενιάς Ολυμπιονικών».

Στο χορηγικό πρόγραμμα που ήδη βρίσκονταν ο Βύρων Κοκαλάνης (ιστιοπλοΐα), η Δώρα Γκουντούρα (ξιφασκία), η Κατερίνα Δαλάκα (στίβος), η Ελένη Κελαϊδίτη (ρυθμική), ο Δημήτρης Παπαδημητρίου (ιστιοπλοΐα), ο Κωνσταντίνος Μαστρογιάννης (καράτε), ο Κωνσταντίνος Ζήκος (στίβος), ο Οδυσσέας Μουζενίδης (σφαιροβολία) και ο Αλέξανδρος Καλπογιαννάκης, προστέθηκαν πέντε ακόμα μέλη.

Πρόκειται για τον Στέφανο Δημητριάδη, 12 φορές πρωταθλητή Ελλάδας και κάτοχο του Πανελληνίου ρεκόρ στα 200 μέτρα πεταλούδα, την Άννα Ντουντουνάκη, η οποία διαπρέπει εντός και εκτός πισίνας, το «χρυσό» δίδυμο της συγχρονισμένης κολύμβησης, Ευαγγελία Πλατανιώτη και Εβελίνα Παπάζογλου, καθώς και για τον πρωταθλητή κόσμου στα 400μ. μικτής ατομικής, Απόστολο Παπαστάμο. Η παρουσία τους αλλάζει ουσιαστικά τη δυναμική της χώρας μας στο υγρό στοιχείο, καθώς, με την στήριξη της bwin, όλοι οι αθλητές θα έχουν την δυνατότητα να ανέβουν επίπεδο στην προπόνηση, να ταξιδέψουν σε περισσότερους αγώνες και τουρνουά και να προετοιμαστούν με τον καλύτερο τρόπο για το όνειρο της ζωής τους. Ξέρουν, ήδη, πως η bwin θα βρίσκεται στο πλευρό τους ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων. Στις επιτυχίες, αλλά και στις δυσκολίες, με μοναδικό στόχο να συμβάλλει έμπρακτα στην ανάπτυξη του ελληνικού αθλητισμού.


Κλείσιμο
Tα πέντε νέα μέλη της «Νέας Γενιάς Ολυμπιονικών», μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, συναντήθηκαν με τον πρόεδρο της ΕΟΕ, Σπύρο Καπράλο, ο οποίος, εμφανώς ικανοποιημένος για το γεγονός ότι βρήκαν έναν χορηγό με πραγματική αγάπη για τον ελληνικό αθλητισμό, ευχήθηκε τα καλύτερα για τη συνέχεια της πορείας τους και για τον μεγάλο στόχο των Ολυμπιακών Αγώνων.

Ο πρόεδρος της ΕΟΕ δήλωσε: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την bwin, γιατί με τη συμμετοχή της στο πρόγραμμα “Υιοθετήστε έναν Αθλητή στο Δρόμο για το Τόκιο” βοηθάει σημαντικά ένα μεγάλο μέρος του ελληνικού αθλητισμού. Aισθανόμαστε μεγάλη ανακούφιση που μία εταιρεία όπως η bwin στέκεται στο πλευρό της Ελληνικής Ολυμπιακής επιτροπής και στο πλευρό των αθλητών που τόσο πολύ το έχουν ανάγκη σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που περνάμε».

Εκ μέρους της bwin, η Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας, Ιωάννα Μπερίου, τόνισε: «Σε μία δύσκολη εποχή, η bwin επιλέγει να είναι δίπλα σε νέα παιδιά που έχουν όνειρα, στόχους και παλεύουν να τους πετύχουν με καθημερινή προσπάθεια και θυσίες».

Η πανδημία επηρέασε όλο το φάσμα του αθλητισμού, οδήγησε στην αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων, όμως για τη bwin ο πήχης δεν χαμηλώνει. Όχι απλά δεν κάνει εκπτώσεις, αλλά προσθέτει νέους αθλητές στην «οικογένειά» της, στηρίζοντάς την προσπάθεια για το όνειρο και μένοντας πιστή στις αρχές που την διέπουν από το ξεκίνημα της πορείας της.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης